Brio
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

BRIO skaper stor lekeverdi

Hvis du sier BRIO, sier du treleker og produkter av høy kvalitet. BRIO har vært med framme i flere tiår og fremkaller minner av småbarn som lærer å gå, motiveres til å bygge eller koser seg med rollelek sammen med vennene sine.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

BRIO er verdsatt for sin utrolige holdbarhet, og merket er å finne i mange hjem og barnehager. Det var i 1958 at BRIO skapte sin første togbane i tre. I dag består serien av verdens største utvalg av produkter til togbaner i tre. Dessuten finner du et stort utvalg av andre læreleker, men la oss starte med å ta en tur med toget.

Konduktøren blåser i fløyten, toget setter i gang, og så går turen gjennom tunneler og over broer mens ulike landskap og små byer farer forbi. Plutselig er neste stopp havna der en ferje venter på passasjerene. Noen tog kjører ved hjelp av batterier, mens andre bare trenger fantasien din til å drive dem fram.

Leker fra BRIO utvikler motorikken og motiverer barna til å utforske, oppdage og lære. La barnets første skritt være trygge ved hjelp av gåvognen. Ta en titt på BRIOs klassiske småbarnsprodukter som kan dyttes og trekkes. Er du sulten? Finn fram komfyren i tre og introduser barna til gleden ved matlaging – og husk endelig dukkevognen.