Close

Ny login for alle medlemmer og brukere

Få tilgang til din families Club BR-gullmynter og ønskelister uansett hvor du er!

Samme login for www.br.no, Club BR-appen og BR-appen til barn.
Create
Login
Login with E-mail
Or mobile number
Error during login. Please check username and password.

Send activation code failed. Try again.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.

BRIO skaper stor lekeverdi

Hvis du sier BRIO, sier du treleker og produkter av høy kvalitet. BRIO har vært med framme i flere tiår og fremkaller minner av småbarn som lærer å gå, motiveres til å bygge eller koser seg med rollelek sammen med vennene sine.

BRIO er verdsatt for sin utrolige holdbarhet, og merket er å finne i mange hjem og barnehager. Det var i 1958 at BRIO skapte sin første togbane i tre. I dag består serien av verdens største utvalg av produkter til togbaner i tre. Dessuten finner du et stort utvalg av andre læreleker, men la oss starte med å ta en tur med toget.

Konduktøren blåser i fløyten, toget setter i gang, og så går turen gjennom tunneler og over broer mens ulike landskap og små byer farer forbi. Plutselig er neste stopp havna der en ferje venter på passasjerene. Noen tog kjører ved hjelp av batterier, mens andre bare trenger fantasien din til å drive dem fram.

Leker fra BRIO utvikler motorikken og motiverer barna til å utforske, oppdage og lære. La barnets første skritt være trygge ved hjelp av gåvognen. Ta en titt på BRIOs klassiske småbarnsprodukter som kan dyttes og trekkes. Er du sulten? Finn fram komfyren i tre og introduser barna til gleden ved matlaging – og husk endelig dukkevognen. 

#TkMoveToBasket #tkRemoveFromWishlist