BR Baby og småbarn
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
 • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
 • 365 dagers bytterett

BR Baby og småbarn

BR har utviklet en egen serie med leker for baby og småbarn! Det ligger mange tanker bak hver minste detalj, og lekene er utformet med hensyn til barnets utvikling.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

BR viser vej til den gode udvikling

Vi har arbejdet med børn i mere end 50 år, og vi ved, hvorfor man aldrig skal undervurdere vigtigheden af barnets leg. Det er nemlig gennem leg, at barnet lærer at forstå sig selv, den store verden, og hvordan man begår sig i den.

Det er i de allerførste år, at de mest grundlæggende færdigheder udvikles inden for indlæring, motorik og kreativitet. Det er også netop disse områder, der har vores fokus, når vi udvikler og udformer legetøj til babyer og tumlinger. Udviklingshjulet på vores legetøj til babyer og tumlinger, kan vejlede dig i, hvilke områder det enkelte stykke legetøj udvikler.

Læs mere om vores udviklingshjul og aldersangivelser.
Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Designerne bak produktene

Intelligent, nyskapende og pent! Dette er nøkkelord for sjefsdesigner, Justin Worsley, og Vivian Lim, når de utformer nye baby- og småbarnsleker for BR. Og de to er ikke bare erfarne designere – de er også foreldre.

Målet med lekene våre er å oppmuntre til kreativitet og læring. Og selv om lekene er laget for å utfordre og utvikle barnas evner, glemmer ikke vi i BR at de også må være morsomme! Justin understreker at «Målet vårt vil alltid være lykkelige barn.»

Les mer om trelekene våre

Les mer om badelekene våre

Les mer om babylekene våre

Les mer om småbarnslekene våre

Image

Gledesgaranti

BR har mer enn 50 års erfaring med å gjøre barn lykkelige. Derfor har vi garanti på noen utvalgte leker som vi vet vil gjøre barna 100 % lykkelige. Det er dette vi kaller HAPPY® Guarantee.

Det betyr at du kan bytte leken innen 14 dager – selv etter at den har blitt åpnet og lekt med. Bare husk å ta med deg kvitteringen. HAPPY® Guarantee gjelder selvsagt for alle de herlige baby- og småbarnslekene fra BRs egen serie.

Image
 

Utviklingshjulet

Utviklingshjulet fokuserer på tre grunnleggende utviklingstrinn med mål om å hjelpe barn å forstå og å ta del i den verden som omgir dem.

Motorikken må utvikles for å:

 • Utvikle kroppsbevissthet
 • Forstå bevegelse og rom
 • La barnet utforske og ta del i den fysiske verdenen.

Kreativiteten må utvikles for at:

 • Barnet skal lære å uttrykke seg
 • Kommunisere med andre
 • Utvikle fantasien

Læreevnen må utvikles for å:

 • Løse problemer
 • Snakke, forstå tall og lære å resonnere
 • Få selvtillit og gode tenkeevner.

Uansett om barnet leker alene, sammen med foreldre eller andre barn, vil det utvikle og få forståelse for sine egne emosjonelle ferdigheter.


Image

Utviklingshjulet forklart med eksempler

BR Rocker har hovedfokus på den motoriske utviklingen og styrker barnets grovmotoriske ferdigheter ved å oppmuntre ham eller henne til å klatre av og på. Når de gynger på ponnien aktiveres de store muskelgruppene, samtidig som barnet utvikler romfølelse og balanseevne. Ponniridningen stimulerer også fantasien og kreativiteten, mens barnet begynner å lære om ponnier.

Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Aldersveiledning

Barn og småbarn utvikler seg fort, og det er viktig å gi dem leker som bidrar til det aktuelle utviklingstrinnet. Vi har undersøkt hvilke milepæler barna når i ulike aldre, og designet lekene våre basert på det. Du finner derfor BRs aldersikoner på alle baby- og småbarnslekene fra BRs egen linje.

Les mer om hva babyer 0-1 kan gjøre

Les mer om hva småbarn 1-3 kan gjøre


Image