Ta med barna på kjøkkenet
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
 • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
 • 365 dagers bytterett

Barn på kjøkkenet

Nå kan du og barna nyte litt familietid på kjøkkenet med BRs nye serie med ordentlig kjøkkenutstyr – FOOD'N'FUN-serien. Med de nye kjøkkenredskapene blir det både moro og enkelt for deg og barna å dele kokkekunstens og bakingens gleder.

Kos dere med å lage mat sammen

Vår nye serie med kjøkkenutstyr består av en mengde ulike kjøkkenredskaper laget spesielt for barn. Du og barna kan trene opp konditorevnene når dere sammen prøver FOOD'N'FUN-settet til mini pop cakes, baker et brød akkurat slik dere vil ha det eller lager en deilig middagspai med mitt første bakesett fra FOOD'N'FUN-serien. Med FOOD'N'FUN-serien får du mange ulike muligheter til å lage både sunn hverdagsmat og deilige kaker til spesielle anledninger. 

Lag god mat og opplev store øyeblikk sammen med den lille mesterkokken din med BRs nye serie med ordentlig kjøkkenutstyr til barn – FOOD'N'FUN-serien.

Video Image
Image

Ordentlig kjøkkenutstyr – trygt å bruke

Matlaging og baking er morsomt, men kjøkkenutstyret må også være trygt å bruke. Vi er stolte av å kunne si at den nye serien med kjøkkenutstyr har blitt grundig testet i henhold til regelverket for husholdnings- og matvareartikler, og alle produktene i serien er 100 % BPA-fri.

Minibagetter til nisten

Minibagettsettet gjør det enkelt å lage små bagetter som egner seg perfekt til matboksen. Du kan ha på barnas favorittpålegg eller spise dem som de er, ev. med smør. Lag minibagettene ut fra din egen favorittoppskrift på brød eller boller eller bli inspirert av de lettvinne oppskriftene våre.

Hent de lekre bagettoppskriftene
Image
Image

Pop cakes – vær kreativ

Kreativitet på en pinne! Pop cakes er små kaker på en pinne. Du kan dyppe dem i glasur eller smeltet sjokolade og pynte dem med tørkede bær eller favorittstrøsselet ditt. Det er bare fantasien som setter grenser!

Oppskrift på deilige pop cakes

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Herlige oppskrifter til inspirasjon

Ta en titt på oppskriftene våre på lekre muffins, kreative pop cakes, pizzaer eller bagetter – da blir du kanskje inspirert. Du kan lage alt dette ved hjelp av kjøkkenutstyret fra BR – utstyr fra FOOD'N'FUN-serien.

Utvalget av oppskrifter kommer etterhvert til å bli utvidet av oss og de kreative og oppfinnsomme kundene våre.

 • Food'N'Fun

  Lekre muffins

 • Food'N'Fun

  Kreative pop cakes

 • Food'N'Fun

  Kjempegode pizzaer

 • Food'N'Fun

  Bagetter til nisten