BR Badeleker
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Lek i forbindelse med badetiden er viktig for barnas utvikling

Har du noensinne lurt på hvordan barn kan bruke så lang tid på å vaske hendene på badet? Eller hvordan de gang på gang kan betrakte badeleken synke lenger og lenger ned i badekaret mens vannet renner ut? Fascinasjonen med vannlek sørger for uendelig moro, og når barna leker med vann, er det en stor del av utviklingen deres.

Sanselek

For et barns sanser er synet, lyden og følelsen av plaskende og sprutende vann herlig. Spedbarn og småbarn lærer om verdenen rundt seg ved hjelp av sansene sine. Badetiden gir barnet en rekke sanseopplevelser som han/hun ikke kan oppleve på noen annen måte, og vannet er dermed en utrolig sanselig stimulering for barna. Vann er beroligende, og vannlek er en av de mest avslappende aktivitetene et barn kan oppleve.

Øker konsentrasjonsevnen

Barn kan helle og øse vann gjentatte ganger fra ett beger til et annet. Det å helle og øse vann hjelper med å øke konsentrasjonsevnen og problemløsningsevnene, noe som hjelper barna med læring senere.

Kognitive evner

Barn lærer om omgivelsene sine på en logisk måte i forbindelse med vannlek, og de utvikler de resonnerende evnene sine. Lek i badekaret styrker tidlige kognitive evner som iakttagelsesevnen og evnen til å følge en bevegelse.


Se BRs serie med badelekereller andre leker til badekaret.

Image

Badeklistremerker til dusjveggen eller badekaret

Badetiden er et flott tidspunkt å gi barna inspirasjon på. Ved hjelp av disse gøyale klistremerkene av skumgummi kan du fortelle historier og samhandle med barnet ditt. Historiefortelling hjelper barna med å utvikle både kreativiteten og språkferdighetene. De søte og fargerike klistremerkene er en perfekt aktivitet som kan skape spesielle øyeblikk og knytte bånd mellom foreldre og barn etter en travel dag. Klistremerkene av skumgummi fester seg ved hjelp av vann, og de er enkle å fjerne når badestunden er over.

Se BR klistremerker av skumgummi til badet her
Image

Aktivitetsbegre til badet

Nyfødte klarer ikke å gripe tak i gjenstander eller sitte selv, men det betyr ikke at det er for tidlig å introdusere vannlek med begre for familiens minste. I forbindelse med badestunden kan du helle lunkent vann i et beger og helle det ut foran barnet og over barnets mage, hender og tær. Når du gjør dette, får barnet mulighet for å se, høre og føle vannet når det renner ut av begeret – noe som styrker tidlige kognitive evner som iakttagelsesevnen. Når småbarn leker med aktivitetsbegrene, utvikler de motorikken og problemløsningsevnene mens de prøver å stable begrene oppå hverandre.

Se BR aktivitetsbegre til badet her
Image

Moro med en fiskestang

Fiskestangen til badekaret er en klassiker for de yngste. For små barn krever fisking mye muskelkontroll, og det er en gøyal måte å mikse lek med utvikling på. De store fiskene og stangen er utviklet slik at det er lettvint for små hender å gripe tak i dem, og de oppmuntrer til å leke om og om igjen. Dette hjelper med å utvikle øye-hånd-koordinasjonen og fantasien.

Se BR fiskemoro her
Image

Aktivitetsstang til badekaret

Det er fascinerende for barn å finne ut om ting synker eller flyter, og de elsker å oppdage at rennende vann lager lyder og skaper bevegelse. Når barn utforsker verden på en logisk måte, styrkes utviklingen av problemløsningsevnene. Det å helle og øse krever god øye-hånd-koordinasjon som hjelper hjernen og musklene med å vokse, mens det å helle vann gjennom en trakt styrker tidlige kognitive evner og evnen til å følge en bevegelse med øynene.

Se BR aktivitetsstang til badekaret her

Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.