Treleker fra BR
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Herlige treleker til de minste

BRs serie med treleker er solide og stimulerende å leke med for små barn. Lekene i serien er laget av FSC™-sertifisert tre og har et tidløst og kreativt design. Barn mellom 9 og 84 måneder vil få timevis med moro med de innovative lekene som utfordrer barnets sanser og motoriske evner. (FSC-N002277)

Hvorfor treleker?

Inspirerende. Treleker fanger barnas oppmerksomhet og legger opp til fysisk samhandling. Lekene bidrar til en mer aktiv tankegang og stimulerer kreativ og fantasifull lek.

Stimulerer sansene. Treleker egner seg perfekt til utviklingen av følesansen. Lekene har behagelige teksturer, naturlige lukter og farger som barna kan utforske.

Naturlig. Tre er en fornybar og biologisk nedbrytbar ressurs. BRs treleker er laget av FSC™-sertifisert tre. (FSC-N002277)

Tidløs. BRs treleker fremkaller en følelse av nostalgi. De er slitesterke, klassiske og går ofte i arv.

Kvalitet. BRs treleker er malt med giftfri maling. Serien er laget av tre av høy kvalitet, deriblant bjørk og kryssfinér for å sikre trygg, førsteklasses lek
Image

Designet

Estetikk er av betydning, og utseendet til BRs serie med treleker har vært et viktig fokus i løpet av designprosessen. For BR er målet at disse flotte lekene ikke bare blir en gøyal og viktig del av barnas utvikling, men også blir en naturlig del av stua.

Image

BRs sirkeldiagram

Lek er en viktig del av utviklingen til barnet. De nydelige trelekene fra BR fokuserer på de tre viktigste utviklingsområdene: motorikk, læring og kreativitet. Sirkeldiagrammet viser hvordan disse tre utviklingsområdene dekkes av hvert enkelt leketøy.

Image

BR har mer enn 50 års erfaring med å gjøre barna glade. Nå introduserer vi en garanti på utvalgte leker som vi vet vil gjøre barna 100 % glade. Vi kaller det HAPPY Guarantee.

Det betyr at du kan bytte leken innen 14 dager – selv etter at den har blitt åpnet og lekt med. Husk å ta med deg kvitteringen. HAPPY Guarantee gjelder naturligvis for alle de herlige trelekene fra BR.

Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.