Barbie
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

BARBIE – motedukke nummer én

De yngste har i mer enn fem tiår opplevd mye spennende sammen med BARBIE-dukken og de har blitt helt fortryllet av denne utrolige dukken. Det var den amerikanske husmoren, Ruth Handler, som i 1959 skapte dukken og ga henne navn etter datteren Barbara, og den populære motedukken har siden da bidratt til masse gode lekestunder blant barn. Heldigvis utvikler BARBIE-universet seg hele tiden.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Da hun ble lansert i 1959, var BARBIE-dukken en motemodell blant tenåringer. Siden da har hun blitt produsert i versjoner som vitner om mer enn 125 ulike karrierer. Favorittene er mange – ta en titt på BARBIE-dukken som brud, prinsesse, ponnitrener, popstjerne eller modell, bare for å nevne noen få. Det er også verdt å ta en titt på den livslange vennen hennes, Ken, som fortsatt er en populær og svært stilig kar.

Familiens yngste er bra på å observere hverdagssituasjoner og kopiere dem inn i sin egen verden. Det er mulig å få tak i alt barna trenger for å bygge opp den verdenen. Det er masse BARBIE-tilbehør å få kjøpt: hus, biler, sykler, hester, treningssenter, kjæledyrsbutikk, skjønnhetssalong, sommerbolig og svømmebasseng. Det store utvalget er viktig for de minste, fordi muligheten for å samle på alt det ulike tilbehøret betyr at de kan fortsette å utvide sitt eget lille univers.

Du finner også produkter med BARBIE-tema i fargeleggingsbøker, DVD-er, skolesekker, matbokser og pennaler.