BR Creative - kreative leker til kosestunden
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

BR MAKE AND CREATE – kreative leker til kosestunden

Når det regner utenfor eller du har lyst til å slappe av litt, så er det tid til å være kreativ med BRs kreative leker! De kreative prosjektene starter her hos BR. Har du lyst til å male, tegne eller trykke med stempel? Så er BRs utvalg av kreative leker et godt ste då starte! Du kan bl.a. velge mellom et bordstaffeli, en tegnetavle, blyanter eller tegnepapir. Hvis du lager en pen tegning til mor, kommer hun til å bli kjempeglad. La kreativiteten spire! Velkommen til vårt sortiment.

Utfordrende og morsomme leker

I BR vet vi hvor viktig det er å støtte barnets kreative utvikling, helt fra tidlig barndom, og gjennom hele oppveksten. Gjennom kreativ utfoldelse utvikler barnet viktige psykiske, sosiale og emosjonelle ferdigheter, som er viktige kvaliteter gjennom hele livet.

Derfor har vi utviklet serien BR MAKE AND CREATE, som bidrar til å styrke barnets kreative evner mens det leker og koser seg.

På denne siden kan du finne hele serien, la deg inspirere av gjør-det-selv-videoene våre, og lese mer om hvordan du kan velge riktig produkt til barnet ditt ved hjelp av verdi- og aldersikonene.

Video Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

 

Verdiikoner

Med serien BR MAKE AND CREATE har vi gjort det enklere for deg som ser etter en leke som, i tillegg til å være morsom, utfordrer og støtter barnets evner og ferdigheter.

På hele BR MAKE AND CREATE-serien finner du et lite fargerikt verdiikon som viser de ulike kvalitetene til lekene.

Bruk verdiikonet sammen med aldersikonet neste gang du velger et produkt i denne serien, for å finne den perfekte leken.

Image

Maledreieskive – utvikler sosiale ferdigheter 

Leter du etter en kreativ og annerledes leke hvor bare fantasien setter grenser? Da er BR MAKE AND CREATE maledreieskiven et veldig godt valg. 

Maledreieskiven er et snurrende verktøy som er enkelt å bruke og som lar barnet ditt slippe fantasien løs og eksperimentere med farger og ulike typer maleutstyr. Barnet blir utfordret til å utvikle finmotorikken når det setter arket på plass – skru på hjulet, så utfordres barnet umiddelbart til å bruke kreativiteten og lage flotte kunstvert med maling og glitter. Maledreieskiven kan også brukes av flere samtidig, slik at barna må øve seg på å samarbeide og utvikle sosiale ferdigheter.

Video Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Projektor - utvikler finmotorikk 

BR MAKE AND CREATE projektoren er en enkel, morsom og kreativ aktivitet. Projektoren oppmuntrer barnet til å utfolde seg kreativt mens de velger ut hvilke bilder de skal sette sammen og hva de skal tegne rundt dem. Kanskje de vil fargelegge huset de har funnet, eller tegne en flott sky over det. Å bruke hendene til å sette sammen og fargelegge bilder er godt for barnets hånd- øyekoordinasjon, og ikke minst for å øve på blyantgrepet og finmotorikken.

Video Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

 

Aldersveiledning

Barn utvikler seg raskt, og det er viktig å gi dem leker som bidrar til denne utviklingen. Vi har undersøkt denne utviklingen, og designet leker basert på de forskjellige milepælene barnet når på hvert alderstrinn. Derfor kan du se BRs aldersikon på alle lekene fra BRs egen serie.

Image

Gledesgaranti

BR har mer enn 50 års erfaring med å gjøre barn lykkelige. Derfor har vi garanti på noen utvalgte leker som vi vet vil gjøre barna 100 % lykkelige. Det er dette vi kaller HAPPY® Guarantee.

Det betyr at du kan bytte leken innen 14 dager – selv etter at den har blitt åpnet og lekt med. Bare husk å ta med deg kvitteringen. 

HAPPY® garantien gjelder selvsagt for alle lekene fra BR MAKE AND CREATE-serien.

Image

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Slipp fantasien og kreativiteten løs med BR Make & Create

Hos barn må det alltid være tid til lek og kreativitet. Gjennom kreative prosjekter får fantasien fritt spillerom, og sammen med barnet ditt kan du skape akkurat de bildene, maleriene eller figurene dere ønsker. Uansett om barnet ditt elsker å male eller foretrekker å forme fantasifulle figurer av modelleire, tilbyr BR Make & Create et spennende utvalg av kreativt leketøy, som gir barna timevis med underholdning der fantasien og kreativiteten får spire og gro.

Visualiser ideene

Å tegne og male har alltid vært en hit hos barn som liker å lage sine egne tegninger til glede for foreldre og besteforeldre. Gjennom å tegne blir barnets fantasi stimulert, og de utvikler evnene til å tenke og utfolde seg kreativt. Med tegne- og maleutstyr fra BR Make & Create blir det enda morsommere for hele familien å samle seg i det kreative rommet, der dere kan male, tegne og stemple på smarte tavler, eller tegne på bordstaffelier eller en stilig tegnematte, som gir alle god plass til å utfolde seg kreativt. Med den tøffe Aquadoodle-pennen unngår dere å få tusj på gulvet når barna utforsker kreativiteten på den kule tegnematten. Den smarte pennen trenger bare vann for å visualisere de mange morsomme og kreative tankene og ideene til barnet ditt - og da gjør det ikke noe om de tegner litt utenfor.

La fantasien ta form

Det å bruke fantasien er en evne barna virkelig får utvikle når de skal forme sine egne figurer i modelleire. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan leken kan utvikle seg. Derfor er modelleire en fantasisk måte å gi barna innblikk i sine egne kreative evner på, ettersom de gjennom den inspirerende leken finner ut hva de skal skape med egne ideer og hender. Hvis det regner ute en trist og mørk høstdag, er modelleiren det perfekte å finne fram for hele familien, og alle har underholdning i timevis. Med de smarte BR MAKE & CREATE-lekesettene får dere både modelleire, en kjevle, former og skjæreverktøy så dere kan lage morsomme figurer av modelleiren.

I det kreative sortimentet vårt finner du altså et stort utvalg av spennende leker som stimulerer barnas fantasi og utvikler de kreative evnene deres gjennom lek og underholdning. Med leketøy fra BR Make & Create får dere her mange timer med gøyal og kreativ underholdning, som garanterer dere koselig samvær for hele familien på kalde og grå høstdager.
Rask levering
Bestill online og få varene levert innen 4–7 arbeidsdager.
Gratis frakt
Få gratis frakt hvis du handler for mer enn 600 kr
Click and collect express
Bestill varene online og hent dem i butikken 3 timer senere.
*Kun på utvalgte varer
Click and Collect
Hent varene i den lokale butikken og spar fraktgebyr!