LEGO Friends
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

LEGO® Friends – en fantastisk verden

Når barna leker med LEGO® Friends, er det som å tre inn i en helt egen liten, fantastisk verden. Samtidig er det en verden som vi alle kjenner, fordi det er et viktig behov for oss alle å ha venner og ha det gøy – og dette gjelder både små og store barn.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Som rollelek kombinerer LEGO® Friends den klassiske LEGO byggeopplevelsen med situasjoner du kjenner fra hverdagen. Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia er vennegjengen i LEGO® Friends, og de har selvfølgelig hver sin unike personlighet. Men viktigst av alt – de liker å ha det gøy og finne på masse moro sammen.

Mange lekesett, mye tilbehør og fantasirike detaljer øker barnas lekeopplevelse og styrker den voksende kreativiteten deres.  På skolen Heartlake High har LEGO® Friends gjengen timer og friminutter. De bor i en by, tar seg av søte dyr, driver med sport og går i butikker, har det gøy på delfinsafari og elsker å kjøre på sjøen med vannjeten. Akkurat som andre venner snakker de og koser seg, og noen ganger blir de selvfølgelig også lei seg.

Bli med gjengen fra LEGO® Friends – da er du på vei til timevis med moro og fantasifull lek. Husk å ta en titt på vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og sengetøy – på disse produktene har du også mulighet for å treffe LEGO® Friends