LEGO Star Wars
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

LEGO og STAR WARS – en utrolig god kombinasjon

For mange år siden brøt en stor kampen ut mellom lyset og mørket. Mellom det onde og det gode. Det skjedde i en annen galakse langt unna vår egen.

LEGO STAR WARS gjør det nå mulig å reise tilbake i tiden og delta i slagene. Så spørsmålet er ganske enkelt: Hvilken side vil du støtte? Ta en titt på vårt store utvalg av byggsett basert på filmene og videospillene STAR WARS, og få inspirasjon! Gjenopplev slagene ved hjelp av minifigurene og romskipene du finner på sida nedenfor. Ta et valg! Kanskje galaksens skjebne ligger i hendene dine.

Nytt

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Ved hjelp av LEGO byggsettene har du den unike muligheten til å dykke inn i en helt ny verden. Med konstruksjonssettet Death Star sluttduellen kan du for eksempel gjenskape den episke duellen mellom Luke Skywalker, Darth Vader og keiser Palpatine fra filmen Star Wars: Episode VI Jediridderen vender tilbake. Klarer Lord Vader å redde sønnen sin fra Palpatines dødelige angrep? Det er opp til deg!

Eller prøv konstruksjonssettet Karbon-frysekammer. Han Solo er ført til karbon-frysekammeret, og vil snart bli fryst inn i en karbonittblokk. Vil du hjelpe ham og bekjempe Boba Fett, så han klarer å rømme. Skynd deg! Ellers vil han bli fryst ned for evig?

Eller velg byggesettet STAR WARS Obi-Wans Jedi Interceptor. Sammen med Obi-Wan Kenobi vil du dra på et vågalt oppdrag i hans Jedi Interceptor. Sett deg inn i cockpiten, slå ut vingene og fly av sted!

Eller sett deg in i et av de mest kjente romskipene fra Star Wars: The Force Awakens, nemlig Millennium Falcon. Det er tilbake og er stiligere og mektigere enn noensinne. Du finner det i byggesettet som har samme navn. LEGO versjonen av skipet er stappfull av nye og oppdaterte utvendige funksjoner, avtakbar cockpit, roterende laser-tårn med luke og skytere. Dessuten er ingen LEGO Millennium Falcon modell fullstendig uten Han Solo og Chewbacca samt andre flotte figurer fra Star Wars. Og dem vil du også få.

Er din favoritt Luke Skywalker som kjemper mot Darth Vader? Bekjemp det onde imperiet med hans hjelp! LEGO versjonen av én av galaksens mektigste Jedi-riddere er bevæpnet med tøffe, fullt bevegelige kroppsdeler, grønt lyssverd, pistol, håndjern og hylster. Eller med andre ord - alt han trenger for å kjempe mot de onde kreftene. Se også de andre figurene fra sagaen STAR WARS ovenfor på sida.
Vær en ekte STAR WARS fan. Bygg og spill! Må kraften være med deg når leken går i gang!