My Little Pony
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

MY LITTLE PONY leketøy – perfekt for de minste

De flotte hestene fra PONY venter på å få flytte inn på rommet ditt. Kan du lage en fin stall til dem som de kan bo i? De søte hestene fra PONY kommer i flotte farger og elsker å leke. De bor i hestestallen, men de elsker også å kjøre med den flotte vognen. Hvilke hesteleker kan du finne på? Hestene og lekene fra PONY venter bare på å få komme hjem til deg! Så finn den PONY du liker best her i BRs nettbutikk. Lekene fra PONY er også en perfekt gave ide til de alle minste.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

"Hvis jeg er Applejack og Rainbow Dash, kan du være Rarity og Twilight Sparkle! Du kan bo der, og jeg kan bo her." Barna kan samle på alle MY LITTLE PONY-figurene. De har fargerik kropp, man som kan gres, glitrende vinger og skjønnhetsplett på siden, og det er tydelig at barna ser den magiske verdenen MY LITTLE PONY-hestene bor i.

Ponniene har navn og personlige trekk som barna kjenner igjen fra spill og filmer, og MY LITTLE PONY-universet motiverer derfor til rollelek. Samtidig er det viktig å ta godt vare på ponniene som man gjør med en bamse eller ekte venner.

Vi har en rekke lekesett i sortimentet vårt. Hva med å feire bryllup på slottet eller dra til krystallpalasset? Ta også en titt på alle de andre produktene våre med MY LITTLE PONY-tema – du finner alt fra ballonger til Lulla Lite-lamper.