Barnebøker
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Barnebøker for de minste

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Det var en gang en prinsesse som bodde i et kongerike langt, langt vekke.. Vi kjenner alle de klassiske eventyrene som selv har skapt gode barndomsminner for oss voksne.

Når man er liten er det hyggelig med en rolig kosestund med opplesing fra en god bok. En god barnebok kan være lang, kort, spennende, morsom eller nervepirrende – det er bare å lete rundt blant vårt sortiment, så vi er sikre på at dere nok finner en bok eller to som blir barnas favoritt. Det kan også være at deres yndlingsbøker er sangbøker. Så er det bare å komme i gang med å synge morsomme barnesanger.

Kosestund med en barnebok

Til en ettermiddag på sofaen eller like før sengetid er det ekstra stats med en god barnebok. Her kan man samle både store og små til en kosestund, hvor alle kan leve seg inn i historien dere startet på i går. Hva gjør dragen i dag mon tro? Og har prinsessen kommet seg ned fra tårnet hun er fanget i? Det skaper nærvær, når hele familien er samlet om en god historie. Og det er spesielt gull verdt for de minste. Barnet lærer nemlig å konsentrere seg og lytte til bokens fortelling. Opplesing er også med til å utvikle barnets språk, da de hører nye ord og sammenhenger hver dag.  En god barnebok gjør dem derfor både skole- og soveklar.

Barnebøker er morsomme til høytlesing og helt frem til barna selv kan lese. Er du i tvil om hvilken du skal velge, så har vi laget et initiativ her på hjemmesiden som vi kaller for ”månedens bok”. Hver måned anbefaler vi en ny bok – og kanskje er det en av dem du skal ha med hjem i samlingen.

Barnebøker hos BR

Både i våre butikker og her i nettbutikken har vi samlet både nye og klassiske barnebøker, som er særlig egnet for barn i alderen 0-6år. Vi utvider alltid vårt sortiment sånn at vi alltid har de morsomste og mest spennende barnebøkene tilgjengelig. En perfekt gave idé til de minste

Se BRs utvalg av barnebøker her ovenfor. Og husk at du har 365 dagers returrett!