Barnebursdag og -fest
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Ur til barneværelset – så kan du alltid se tida

Når klokka slår 7, er det tid til å gå på skole eller i barnehagen! Et vekkeklokke vil gjerne vekke deg så du ikke forsover deg og kommer for sent.

 

Leter du efter et ur til barneværelset? Det kan eksempelvis være en smart vekkeklokke som ringer når barnet skal opp. Det ser også riktig fint ut på nattbordet. Det er også riktig smart å ha en veggklokke hengende på veggen. Så vet barnet alltid hva klokka er! Du finner utvalget av ur til barneværelset her i BRs nettbutikk – vi har blant annet veggklokke med veggklistremerker.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Nedtellingen begynner: For mange dager, to dager, én dag – så er endelig dagen der da barnet kan tenke: "Det er bursdagen min!" Barnebursdager er spesielle. For mange bursdagsbarn kan det viktigste være å få gaver, men de fleste barn liker selve feiringen også. Selv gjestenes forventninger er store. Se alle invitasjonene våre – noen av dem med velkjente DISNEY-figurer, MY LITTLE PONY og fly.

Hvis du er på jakt etter inspirasjon til hvordan du pynter opp til barnebursdager, kan du også ta en titt på ballongene våre, noen av dem med DISNEY-motiver. Dekk for eksempel bordet med ballonger med HELLO KITTY-, DISNEY PRINCESS- og DISNEY-motiver for å få en flott barnebursdag. Kombiner med morsomme tallerkener og plastglass. 

Til en barnebursdag må du ikke glemme lysene på kaken – og så er du klar til å synge bursdagssangen, servere kaken og glede deg over alle de smilende ansiktene.