Bilbane
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Bygg kule bilbaner

Liker du fart, spenning, konkurranse og biler, så liker du sikkert bilbaner også. Bygg dine egne kule bilbaner som svinger til høyre og venstre, opp og ned. Bygging av bilbaner stimulerer fantasien, og det gir en grunn til å snakke om biler og kappløp, men kanskje mest av alt bare ha det gøy.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Det er MERCEDES mot AUDI. To runder igjen. Snart har vi vinneren. Bilbaner er alltid moro, og det er opp til deg hva slags løp du vil kjøre. Er helten Sebastian Vettel, er det selvsagt han som er føreren. Med forskjellige deler og tilbehør kan du skape uendelige kombinasjoner og gjøre bilbanene til noe mer enn bare et sted der lekebilene kjører. Alle bruker fantasien og kjemper om å bli vinneren. Det er moro å bygge bilbaner og leke med radiostyrte biler, og samtidig utvikler det finmotorikken.

Se vårt populære FLEXI-TRAX-utvalg med for eksempel kule og morsomme DISNEY CARS-figurer som Lynet McQueen og Bill. Med de velkjente figurene fra filmen, finner barna raskt sin favoritt. Velger du FLEXI-TRAX TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES får du en annen type kamp der det kanskje handler mer om å bekjempe fienden enn om å få stor fart.