Dukker, dukkehus og tilbehør
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Dukker inviterer til rollelek

Dukker spiller en viktig rolle i barndommen hos de fleste. For mange år siden hadde du kanskje også en dukke – en yndlingsdukke. I dag finner du et stort utvalg av dukker. Sammen med en rekke forskjellig tilbehør inviterer de til rollelek i dagevis.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Barn bruker dukker til å gjenskape situasjoner fra den virkelige verden. Voksne hører ofte at små barn sier det samme til dukkene sine som de voksne sier til barna – og det er helt naturlig i rollelek.

NEW BORN BABY-dukkene gjør det enkelt for barna å øve seg på å være som de voksne. Med en dukke som kan drikke, tisse og bevege armene, hodet og beina kan man gjenskape situasjoner som frokosten, en liten lur eller bytte av klær. Og med forskjellig tilbehør blir leken enda mer realistisk.

Etter som barna vokser, blir måten de leker på annerledes. For barn spiller mote og modeller en viktig rolle når de skal etterligne karakterer som er eldre enn dem selv, og de ser etter rollemodeller overalt. En dag hører du kanskje: "Når jeg blir stor, vil jeg være … en stjerne som BARBIE, Ken eller Steffi – eller kanskje en DISNEY-prinsesse som Snehvit eller Askepott."