Kreative leker og kunsthåndverk til barn
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Video Image

Kreativ lek hos BR

Slipp løs barnas fantasi i kreativ lek – la dem forme monstre med modelleire, lage vakre mønstre og smykker med perler eller la dem tegne og fargelegge favorittene deres blant leker og figurer. I BR har vi mange nye, spennende produkter.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Kreative leker og kunsthåndverk til barn

BR Creative – til jenter og gutter, store som små

Kreative leker og kunsthåndverk er gode innendørsaktiviteter på en regnværsdag. Enkle mønstre på perleplater bidrar til å utvikle finmotorikken og konsentrasjonsevnen. For de mer ambisiøse er det kanskje ikke nødvendig med et mønster, og kjøkkenbordet kan plutselig forvandles til et verksted med unike perlekreasjoner, glitter og smykker eller et strikket skjerf til bestemor. En klump modelleire kan formes til ville dyr eller et deilig og fargerikt måltid. Med kreative leker og kunsthåndverk kan barna utforske sine kreative sanser og utvikle seg.

Det er enkelt å finne leketøy blant BRs utvalg som både er moro og underholdende for hele familien. Uansett om dere vill forme, bygge, male, samle, le – eller det hele på en gang – finner dere det her på siden. La guttene leke med plastikk edderkopper og jentene sy med symaskin – eller omvendt kan dere også velge en aktivitet hvor alle kan være med. Kanskje dere vil lage fine perlemotiver, klistre med klistermerker, kle dere ut eller leke med glitter lim?

Med kreativiteten i fokus

Hos BR vet vi at lek kan styrke både finmotorikk og evnen til å konsentrere seg – og samtidig være hylende morsomt. Velg lekene som barna synes er morsomme og bruk et par timer på å la kreativiteten utfolde seg. En sol av perler kan likeså godt være grønn som gul, og med modellvoks kan man forme de morsomste ting og skapninger. Heng et selvlysende spøkelse på inngangsdøren eller la den store, behårete plastikkedderkoppen bo i kjøkkenskapet. Hvem vet – kanskje det gir nye ville ideer til en ny og spennende lek?