Lek på hjul - sparkesykler, rulleskøyter og annet
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Lek på hjul – Sparkesykkel, rulleskøyter & annet

De fleste barn elsker å være ute og på hjul, enten de kjører på sparkesykkel, sykkel eller rulleskøyter. Kanskje det barnet ditt ønsker seg aller mest er en stuntsparkesykkel? Eller en ny sykkel? For de yngre barna er en løpesykkel den perfekte måten å trene balansen og koordinasjonsevnen på. Sett i gang – lek på hjul er kjempegøy, men husk å ta på deg hjelm og annet sikkerhetsutstyr.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Video Image

Opplev utendørslekene våre 

“Se opp – dinosaurene kommer!”, “Tjohei, se jeg flyr.”

Barns lek er full av kreative påfunn som gjør selv en kjedelig mandag om til et lite eventyr. De kan ta på vinger og fly avsted eller unnslippe skumle dinosaurer på den nye Razor Spark-sparkesykkelen sin. 

Se videoen og få et lite glimt av barnas herlige fantasiverden.


  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

”Na na na na, du kan ikke fange meg!” Og så suser barnet av sted ned over gaten.

Lek på hjul er noe av det kjekkeste man kan gjøre som barn. Enten om det er å suse forbi på en sparkesykkel eller rulleskøyter. Det kan godt være litt vanskelig i starten – men med litt øvelse skal barnet ditt nok få lært seg det. Lek på hjul betyr frisk luft og røde kinn.

Rulleskøyter, sparkesykkel og løpesykkel – For fart og spenning!

Uansett om du velger rulleskøyter, en sparkesykkel eller en løpesykkel til barnet ditt, gir barna en god mulighet til å få trenet opp sin balanse og koordinasjon. Finn akkurat det som barnet ditt elsker, så er du sikker på at barnet ditt vil synes det er morsomt å bevege seg og få frisk luft innen middagstid. For de aller minste er en løpesykkel et opplagt valg, også når det trenes balanse. Det er en perfekt måte for barnet å komme i aktivitet. Skal dere ut å gå en tur, kan barnet ditt på en morsom og lærerik måte følge med.

For andre barn er rulleskøyter favoritten. Her kan man forvente fart og moro. Barna kan kjøre sammen med vennene på veien eller i skolegården. Kanskje de også får lyst til sette opp noen hinder i skolegården og kjøre rundt dem med rulleskøytene på. Hvis barna har en hockeystav i hånden, kan det også lett bli en morsom hockeykamp.

Leter du etter morsomme leker til barna, har vi flere muligheter:

  • Rulleskøyter – det kan være vanskelig i starten, men det skal heldigvis kun litt øvelse til. Så går det over stokk og stein!
  • Sparkesykkel – Noen er utstyrt med tre hjul sånn at det gir bedre balanse for de minste. Vi har også flere kule triksesparkesykler.
  • Løpesykkel – en god begynner sykkel for de aller minste
  • Skateboards – perfekt til kule triks

 Det aller viktigste når man leker med fart og spenning er at man har skikkelig sikkerhetsutstyr og en sykkelhjelm. Heldigvis har vi samlet alt av sikkerhetsutstyr og sykkelhjelmer i kule designs her i web butikken. Både til gutter og jenter!

Gøyal lek på hjul hos BR

Hvorfor ikke samle hele familien og kjør av sted sammen på en sparkesykkel, rulleskøyter og sykler. En oppfriskende og morsom  aktivitet for hele familien på en herlig søndag formiddag.

Alt du skal bruke til aktive leker på hjul finner du her i vår nettbutikk. Vi har utvalgt de beste produkter og forhandlere som bl.a. Atlanta og Razor og populære designs som for eksempel Frost og CARS. Du kan se hele vårt utvalg ovenfor.