Til barnerommet
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Barnerom og interiørartikler

Barnerommet er like viktig for barn som huset eller leiligheten er for de voksne. Det er et sted der de har tingene sine, der de sover, har det morsomt og slapper av. Med interiørartikler til barnerommet kan du gjøre rommet fint og personlig ved å velge farger og ting med de figurene som er viktige for barnet.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Leker er noe av det viktigste på barnerommet, men barna liker også interiørartikler og pynt med figurene de elsker, som SMURFENE eller DISNEY-figurer, for eksempel fra Biler. Det kan være plakater, veggklistremerker, puter eller en Grab ‘n’ Glow-lampe. Når barna blir større, vil både barnerommet og interiørartiklene mest sannsynlig endre seg. Nå handler det mer om å ha riktige farger og riktig stil.

Plakater er fortsatt en viktig del av interiøret barnerommet, men DISNEY-figurene er gjerne byttet ut med ONE DIRECTION eller lignende. Det samme skjer med sengetøyet, og ikke bli overrasket om du finner glitrende lys og diskolys som en del av interiøret barnerommet.  Det er kanskje noe du aldri selv ville valgt, men det er en del av prosessen med å utvikle sin egen identitet.