Babyleker av tre
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Babyleker av tre – til de aller minste

Når barnet ditt her helt liten skal leker vekke sanser og utvikle fantasien. Og det gjør vårt utvalg av babyleker av tre – og vi har kjempe mye å velge mellom.  

Babyleker av tre finnes i mange forskjellige former og det er fortsatt populært blant de minste. Babyleker av tre holder lenge og kan også arves av kommende søsken eller søskenbarn. I nettbutikken finner du f.eks. babyleker av tre fra BR og BRIO. Trelekene fra BR er laget av sertifisert tre fra veldrevne skoger. Velkommen til vårt sortiment!

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

”Hva skal det være i dag? En melk? Ja, vær så god. Det blir 10 kr. Takk!”

Og så legges pengene i kassen.  

Man blir kanskje nostalgisk av å se treleker til barna. De er fortsatt populære blant de minste og derfor rommer de en del av sortimentet her i nettbutikken. Noen av babylekene innbyder til rollelek – for eksempel et morsomt kasseapparat, sånn at de minste kan leke butikk. Det kan også være en kuleramme av tre som blir barnets favoritt. Her kan barnet lære å telle – og så gir det en morsom gjenklang når kulene skytes fra den ene siden til den andre. Med de riktige babylekene i tre, er du sikret mange timer med morsom og lærerik lek.

Nostalgi og gode leker med babyleker av tre

Flere leker lages fortsatt i tre og det er det en god grund til. En ting er nostalgien ved å se sitt eget barn leke med leker som minner om din egen barndom. En annen ting er den gode kvaliteten som babylekene har. De holder godt – og kan derfor eventuelt gis videre til kommende søsken eller andre generasjoner. Lekene kommer også ofte i et enkelt design, som sørger for at barnas fantasi får fritt spill i leken.

Babyleker finnes i mange fasonger og vi utvider vårt utvalg når vi lager eller finner nye og  spennende  treleker. I vår nettbutikk finner du bl.a. produkter fra BR og BRIO, heriblant:

  • Kulebane og biler
  • Figurer og dyr
  • Klosser og putteboks
  • Og mye mer!

Babyleker av tre hos BR

Her på vår nettbutikk har du mulighet for å velge mellom forskjellige babyleker av tre til barnet ditt. Velg f.eks en putteboks som utvikler barnets motorikk og koordinasjonsevne. Det kan være veldig vanskelig å sette den riktige klossen i det riktige hull, men etter litt øvelse skal barnet nok lære det. Når putteboksen tømmes, er det ekstra stas å fylle den igjen og igjen!

Du finner vårt store sortiment her ovenfor. Angrer du på kjøpet ditt, gir vi 365 dagers returrett.