Drakt til karneval
Lukk vindu

Ny innlogging for alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem av Club BR?
Klikk på "Lag digital login" for å oppgradere Club BR-medlemskapet ditt.

Ikke medlem av Club BR enda?
Klikk på "Lag digital login" for å bli medlem av Club BR. 

Om du allerede har fullført oppgraderingen, trenger du bare å klikke på "Login" for å få tilgang til Club BR-familien din.
Lag digital login
Logg inn
Logg inn med e-postadresse
eller mobilnummer
Det oppsto en feil da du forsøkte å logge inn. Prøv igjen.

Aktiveringen mislyktes. Prøv igjen eller be om en ny Club BR-kode.
*Vi tar ikke kontakt med deg med mindre du gir oss tillatelse.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri frakt ved kjøp over 400 kr
  • 365 dagers bytterett

Drakt til karneval

Er det vanskelig å velge en god drakt til karneval? Det kan vi godt forstå. Her på sida har vi mange flotte drakter. Og vi elsker dem alle. Kanskje er det godt å bestemme selv om du vil kle deg ut til en ond karakter eller til en god. Vil du være på de godes side, kan du være Tornerose, en kul cowboy eller en streng politimann. Drømmer du om å bli lege, kan du skaffe deg et legekostyme. Bare pass godt på de syke! Synes du det er morsommere å være ond, kan du kle deg ut som en skummel karakter fra STAR WARS eller en stygg mumie.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Det er morsomt å kle seg ut til karneval, og det stimulerer fantasien. Som barn kan du bruke utkledning og tilbehør til karneval til å bli nesten akkurat den du måtte ønske.

Kledd i vårt lille marihønekostyme med vinger, en kanindrakt eller som OLE BRUMMs kompis Tigergutt blir de små enda søtere – og klare for fastelavn. Med vårt bokserkostyme til karneval, ser de små sterke ut og klare for kamp. Kostymet har muskler, boksekåpe og shorts så alle kan se at her kommer det en bokser som er klar for ringen.

Masker har alltid vært populært til karneval og fastelavn, og et av våre mest populære tilbehør. Sjekk utvalget vårt – du kan for eksempel være en tiger, en katt eller en ape. 

Husk at utkledning og tilbehør til karneval også kan brukes til mange andre typer rollelek.