Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Jippi - gratis inngang i LEGOLAND® for alle Club BR-medlemmer

Slik gjør du:

Kjøp en voksenbillett til full pris i billettluken i LEGOLAND® og husk å vise frem barnets Club BR-medlemskort, så vil barnet få en gratis billett til LEGOLAND®. Tilbudet gjelder for ett barn (3–12 år) fra 1. april til 5. november 2017.
 
Verdi: 415 kr. Kun ett barn per betalende voksen. Billetten er en del av en tilbudspakke og kan ikke kombineres med forhåndskjøpte billetter (f.eks. online) eller andre rabatter. Tilbudet kan ikke byttes i kontanter eller andre billett-typer.

Høyere, villere og mye mer: LEGOLAND® 2017

Møt hele  verden i LEGOLAND®: Se til himmelen og opplev fem av verdens høyeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mer enn 830 000 LEGO® klosser ble brukt for å bygge kopier av fem av verdens høyeste bygninger: Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center og Taipei 101. Eiffeltårnet og vårt eget 24-cm LEGOTOP® er også fanget av stormannsgalskapen og har sluttet seg til. Nyt den himmelhøye 'wow'-opplevelsen med disse modellene, bygget i en skala på 1:150.

Men det er ikke noe mini med LEGOLAND opplevelsen

Få den ultimate LEGO® NINJAGO®spenningen i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, der du må mestre elementene ild, lyn, jord og is – i 3D. Uten hjelp av disse kreftene kan ikke ninjaene bekjempe The Great Devourer. Våg å gå inn i Ghost – The Haunted House, med sine hårreisende småkryp og merk fritt fall i Polar X-plorer. Pust inn duften av nybakt bålbrød i indianerleiren og opplev de små underverkene i Miniland. Fra 36 meter over bakken tilbyr LEGOTOP® en fantastisk utsikt over mer enn 60 millioner LEGO® klosser nedenfor. LEGOLAND® venter på deg med opplevelser fra hele verden og masse høydepunkter – velkommen til den fantastiske 2017-sesongen!