Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Inspirasjon

Barn er født med trangen til å leke. De elsker å være aktive og bruke fantasien. Det kan være alt fra rollelek til konstruksjonslek og stille lek. Vi elsker også å leke. Derfor har vi samlet noen av de beste ideene her. Gå på oppdagelse og bli inspirert.

Lek i forbindelse med badetiden er viktig for barnas utvikling

Har du noensinne lurt på hvordan barn kan bruke så lang tid på å vaske hendene på badet? Eller hvordan de gang på gang kan betrakte badeleken synke lenger og lenger ned i badekaret mens vannet renner ut? Fascinasjonen med vannlek sørger for uendelig moro, og når barna leker med vann, er det en stor del av utviklingen deres.

Les mer

Stimuler sansene med de herlige trelekene fra BR

Se barnet more seg mens det utvikler fantasien og motorikken med BRs treleker. De solide lekene er laget av FSC™-sertifisert tre i glade farger og herlige fasonger. Gi barnet støtte til sine første steg med gåvognen, eller se barnets fantasi løpe løpsk med de søte gårdsdyrene. (FSC-N002277)

Les mer

Kom ut og lek

Tjohei, våren er her! Det betyr at du kan finne mange kule leker i butikkene og i nettbutikken vår – klappet og klart for at du skal finne din nye favoritt. La deg inspirere av vår nye og interaktive vårkatalog med lekene som gjør våren enda litt morsommere.

Les mer