Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Vi svarer på spørsmålene dine

Det er veldig viktig for oss at du føler deg trygg når du handler i BR-Leker. Derfor har vi på denne siden satt sammen noen ofte stilte spørmål og artikler som gjelder netthandel. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du alltid skrive til kundeservice, så hjelper de deg slik at du får en god handleopplevelse.

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørsmål om nettbutikken, en vare, bytteregler, returregler, garantier eller lignende, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice.

Åpningstider

Hverdager: 10.00 – 18.00
Helger: Stengt

kundeservice@br.no

Vi besvarer din beskjed løbet af 1-2 arbejdsdage.


Online Dispute Resolution

En klage på et produkt eller en tjeneste som er kjøpt hos oss kan sendes til EU-kommisjonens Online Dispute Resolution. Dette kan være aktuelt hvis du er bosatt i et annet EU-land. Du sender inn klagen her: http://ec.europa.eu/odr. Oppgi vår e-postadresse når du sender inn en klage kundeservice@br.no.

CLUB BR

Hvis du har spørsmål om Club BR, er du alltid velkommen til å kontakte oss. 

Kontakt en BR-Leker-butikk

Du finner alltid oppdatert kontaktinformasjon, adresser og åpningstider for alle butikkene våre under "Finn butikk". 

Gå til Finn butikk

Vi er sertifisert av Trygg E-handel 

Når du handler i en nettbutikk som er sertifisert av Trygg E-handel, vet du at du handler med en virksomhet som prioriterer tydelig, seriøs og trygg handel for kundene sine.

Les mer

Information om virksomheden

TOP-TOY Norge AS 
Klokkergårdsveien 32 
1711 Sarpsborg 
Org.nr.: 991 492 704

+45 4616 3656

Til pressen

Kontakt vårt Communications Team på e-post com@top-toy.com.