Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Kjøp her

Froskefest

Desember betyr hygge og massevis av aktiviteter rundt bordet. I BR vil vi gjerne at barna også skal bevege seg og være aktive, så denne månedens spill krever faktisk massevis av energi og bevegelse!

Slik spiller du: Hils på Froggy! Er du klar til å bevege deg og gjøre som Froggy sier? Trykk på Froggys hode og han vil si: “Dere er små frosker” – “Dere er MONSTRE” eller “Dere er fly" – OPP i LUFTEN! Men når du hører klokken, må du raskt hoppe til et vannliljeblad for å ta poeng! Bruk stemplet for å holde styr på poengene.

Månedens spill

Elsker du å spille? Da vil du sannsynligvis også bli helt hektet på månedens spill, som legger opp til mange timer med herlig underholdning for hele familien. Månedens spill er moro, spenning og lek samlet i ett og samme spill. Spillet er lett å spille, og derfor kan både lillesøster, far og bestemor være med. Månedens spill er dagens høydepunkt for hele familien. Det finnes nemlig ikke noe bedre enn å samle hele familien rundt et spill. Spill er synonymt med avslapning og hygge, og selv om spillet kan være både intenst og nervepirrende når det skal avgjøres hvem som skal vinne, så er det likevel alltid en fantastisk måte å være sammen på.

 

Månedens spill er et sprøtt spill til din sprøe familie. Gåter skal løses, utfordringer må overvinnes, og noen ganger er det også nødvendig å være rask på avtrekkeren hvis du skal slå dine motstandere. Legg en hemmelighetsfull strategi slik at familien ikke kan gjennomskue ditt neste trekk. Men hold øynene åpne. Alle vil nemlig gjøre sitt beste for å vinne månedens spill, og kanskje søsteren eller faren din har et kort i ermet som slår deg ut av spillet i neste slag.

 

Tiden flyr når dere først har kommet i gang med månedens spill. Men derfor er det alltid plass til å ta en ekstra runde, og spilletiden på månedens spill kan verken mor eller far til si nei til. Hvem vil vinne den neste spennende runden? Månedens spill har sitt helt eget univers, og det er lett å leve seg inn i de finurlige fortellingene og til tider komiske karakterene som det oppslukende spillet har. Kanskje moren din forvandler seg til å bli en mektig dronning, eller broren din blir til en ond skurk. Månedens spill underholder alle barn og barnlige sjeler, og det er bare fantasien som setter grenser for spillet.

 

Samle familien og finn frem månedens spill. Er du klar for en god latter? Pass på – latterkrampene kan ramme når du minst venter det!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer