Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

BARBIE – motedukke nummer én

De yngste har i mer enn fem tiår opplevd mye spennende sammen med BARBIE-dukken og de har blitt helt fortryllet av denne utrolige dukken. Det var den amerikanske husmoren, Ruth Handler, som i 1959 skapte dukken og ga henne navn etter datteren Barbara, og den populære motedukken har siden da bidratt til masse gode lekestunder blant barn. Heldigvis utvikler BARBIE-universet seg hele tiden.

Da hun ble lansert i 1959, var BARBIE-dukken en motemodell blant tenåringer. Siden da har hun blitt produsert i versjoner som vitner om mer enn 125 ulike karrierer. Favorittene er mange – ta en titt på BARBIE-dukken som brud, prinsesse, ponnitrener, popstjerne eller modell, bare for å nevne noen få. Det er også verdt å ta en titt på den livslange vennen hennes, Ken, som fortsatt er en populær og svært stilig kar.

Familiens yngste er bra på å observere hverdagssituasjoner og kopiere dem inn i sin egen verden. Det er mulig å få tak i alt barna trenger for å bygge opp den verdenen. Det er masse BARBIE-tilbehør å få kjøpt: hus, biler, sykler, hester, treningssenter, kjæledyrsbutikk, skjønnhetssalong, sommerbolig og svømmebasseng. Det store utvalget er viktig for de minste, fordi muligheten for å samle på alt det ulike tilbehøret betyr at de kan fortsette å utvide sitt eget lille univers.

Du finner også produkter med BARBIE-tema i fargeleggingsbøker, DVD-er, skolesekker, matbokser og pennaler.