Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Barbie

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Da hun ble lansert i 1959, var BARBIE-dukken en motemodell blant tenåringer. Siden da har hun blitt produsert i versjoner som vitner om mer enn 125 ulike karrierer. Favorittene er mange – ta en titt på BARBIE-dukken som brud, prinsesse, ponnitrener, popstjerne eller modell, bare for å nevne noen få. Det er også verdt å ta en titt på den livslange vennen hennes, Ken, som fortsatt er en populær og svært stilig kar.

Familiens yngste er bra på å observere hverdagssituasjoner og kopiere dem inn i sin egen verden. Det er mulig å få tak i alt barna trenger for å bygge opp den verdenen. Det er masse BARBIE-tilbehør å få kjøpt: hus, biler, sykler, hester, treningssenter, kjæledyrsbutikk, skjønnhetssalong, sommerbolig og svømmebasseng. Det store utvalget er viktig for de minste, fordi muligheten for å samle på alt det ulike tilbehøret betyr at de kan fortsette å utvide sitt eget lille univers.

Du finner også produkter med BARBIE-tema i fargeleggingsbøker, DVD-er, skolesekker, matbokser og pennaler. 

BARBIE – motedukke nummer én

De yngste har i mer enn fem tiår opplevd mye spennende sammen med BARBIE-dukken og de har blitt helt fortryllet av denne utrolige dukken. Det var den amerikanske husmoren, Ruth Handler, som i 1959 skapte dukken og ga henne navn etter datteren Barbara, og den populære motedukken har siden da bidratt til masse gode lekestunder blant barn. Heldigvis utvikler BARBIE-universet seg hele tiden.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer