Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Beyblade

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Hvem kan få en spinnende BeyBlade til å snurre lengst?

Med de morsomme og unike BeyBlade snurrebassene gjelder det om å få din snurrebass til å være den siste på banen som spinner – da vinner du runden! Men ikke tro at det er lett. BeyBlade krever helt riktig teknikk for å få rett spinn, slik at du kan utkonkurrere motspillerne dine.
 
BeyBlades er morsomme og kan være god underholdning i skolegården eller på rommet ditt, som du og vennene kan forvandle rommet til et kult BeyBlade Burst-univers der dere glir rett inn i den populære japanske tegneserien, og kan delta i heftige og nervepirrende dueller, der dere må kjempe mot de tøffeste BeyBlade-spillerne som finnes.
 

Er du klar for å bli med i en ekte BeyBlade-konkurranse?

Drømmer du om å delta i en tøff BeyBlade-konkurranse sammen med Valt Aoi og kammeratene hans, krever det mye trening for å få til perfekte spinn. Så få tak i de flotte BeyBlades’ene og snik deg til å lære de kule triksene i BeyBlade Burst-tegneserien. Da er du snart klar for å konkurrere mot vennene dine.
 
De stilige BeyBlades’ene er unike med deler du kan skifte ut og sette sammen slik du ønsker. Så gå på utkikk etter dine favoritt-BeyBlades. Hos BR har vi mange flotte, fargerike og spennende snurrebasser som kommer til å gi deg og vennene dine god underholdning. Når det ringer ut til friminutt på skolen, har dere den perfekte leken med dere i sekken og kan fort få hele pausen til å gå med å battle med snurrebassene. Med BeyBlade blir friminuttet enda bedre, og før dere vet ordet av det er pausen slutt – men da kan dere heldigvis fortsette hjemme. BeyBlades kan du nemlig bruke overalt – det er bare fantasien din som setter grensene for hvor dere kan konkurrere mot hverandre. Kanskje du til og med kan utfordre familien og vise fram de beste triksene dine?
 

Finn din favoritt

Gå på utkikk i BR’s spennende utvalg av BeyBlades som garantert har favorittfargen din. BeyBlade byr på stilige og fargerike modeller så det er et bra utvalg til jenter og gutter – og så kan du sette dem sammen på forskjellige måter slik at din BeyBlade er helt unik.
 
Hold øye med de tøffe BeyBlades, så du kan være en av de første til å delta i de morsomme konkurransene med de nyeste snurrebassene når du og vennene kjemper om hvem som klarer å få BeyBlade til å spinne lengst.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer