Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

.

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Bizzy Bubs hos BR

Bizzy Bubs elsker å leke, og de gærne babyene er fulle av overraskelser! Hør hvordan de fniser som ekte jenter, og la dem gå på oppdagelse på rommet ditt – de er sprengfulle av energi og elsker å danse! Gi dem flasken og sørg for at de legger seg i ordentlig tid, for det venter nemlig også en ny og morsom dag i morgen! De søte Bizzy Bubs er venninner i tykt og tynt, og de gleder seg alle til å møte deg.


Bizzy Bubs elsker å leke med deg!

Bizzy Bubs sprudler av energi, og de klarer nesten ikke å vente med å vise deg hva de kan. De har alt for travelt til å ligge stille, og det er alltid full fart når de først kommer i gang.


Når du skubber kontakten på ryggen helt til høyre, er de søte Bizzy Bubs jentene klare til å leke med deg. Hvis du trykker på sikkerhetsnålen på bleien, reagerer de ved å kravle eller gå, og kiler du dem på magen, kan de nesten ikke slutte å le.


Bizzy Bubs elsker å sove middagslur i babystolen, og etter en rask lur er de klare til leke igjen! Akkurat som en ekte baby, må Bizzy Bubs også spise og med de matchende flaskene går jentene aldri sultne i seng. Etter en morsom dag med lek og moro, blir det vanskelig å holde øynene åpne. Når Bizzy Bubs skal legge seg, elsker de å kose seg med smokken sin i babysengen, og etter en god natts søvn er de klare til å leke igjen!


Hvem velger du?

Selv om hun noen ganger kan være litt sjenert, elsker Polly Petals å snakke om naturen, og sammen med Snowbeam drar hun ofte på koselige eventyr i stuen. Swirlee liker å bli båret i babystolen sin og hun går aldri tom for vitser. Spesielt Poppy er klar for latter, og når man alltid er i godt humør, blir hver dag til en fest! Gracie er et sant naturtalent på scenen, og hennes flotte piruetter trollbinder alle som ser henne danse. Sist men ikke minst, er det absolutt ingen tvil om hvem som er gruppens prinsesse. Primmy stråler av selvtillit og med sitt fine diadem funkler hun alltid som en stjerne.


Se utvalget hos BR

Hos BR vil du alltid finne et stort utvalg av morsomme leker, og bestiller du dine Bizzy Bubs hos oss, vil vi sørge for rask levering! Få svar på spørsmål om retur og frakt hos vår kundeservice.


Vi bruker cookies Aksepter Les mer