Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

BRIO er verdsatt for sin utrolige holdbarhet, og merket er å finne i mange hjem og barnehager. Det var i 1958 at BRIO skapte sin første togbane i tre. I dag består serien av verdens største utvalg av produkter til togbaner i tre. Dessuten finner du et stort utvalg av andre læreleker, men la oss starte med å ta en tur med toget.

Konduktøren blåser i fløyten, toget setter i gang, og så går turen gjennom tunneler og over broer mens ulike landskap og små byer farer forbi. Plutselig er neste stopp havna der en ferje venter på passasjerene. Noen tog kjører ved hjelp av batterier, mens andre bare trenger fantasien din til å drive dem fram.

Leker fra BRIO utvikler motorikken og motiverer barna til å utforske, oppdage og lære. La barnets første skritt være trygge ved hjelp av gåvognen. Ta en titt på BRIOs klassiske småbarnsprodukter som kan dyttes og trekkes. Er du sulten? Finn fram komfyren i tre og introduser barna til gleden ved matlaging – og husk endelig dukkevognen. 

BRIO skaper stor lekeverdi

Hvis du sier BRIO, sier du treleker og produkter av høy kvalitet. BRIO har vært med framme i flere tiår og fremkaller minner av småbarn som lærer å gå, motiveres til å bygge eller koser seg med rollelek sammen med vennene sine.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer