Gratis frakt på alle bestillinger over 599 kr

0

Se alle Cars produkter

Eventyret i CARS starter når den arrogante racerbilen Lynet McQueen sendes ut på en omvei via Route 66 og ender opp i den lille byen Radiator By. Scenen er klar: Trass i arrogansen får Lynet McQueen venner som hjelper ham med å gjøre seg klar til nye kappkjøringer mot fiende nummer én, den aggressive Harry Knøl. Det er enkelt for de minste å identifisere seg med alle figurene, og når de skaper ulike kappkjøringsscener med de forskjellige personlighetene fra CARS, kan leken raskt forvandle seg til rollelek.

Når du samler på CARS-produkter blant mange andre populære merker som LEGO og FLEXI-TRAX, har du muligheten for å lage ditt eget race. Det finnes også CARS-titler til WII og NINTENDO DS. Hvis du dessuten liker å legge puslespill, kommer du ikke til å bli skuffet når du velger CARS. Eller kanskje du har lyst på en matboks, en drikkeflaske, sengetøy eller veggpynt med motiver fra det populære universet?

Gratulerer – hvis navnet ditt står nedenfor, er du en av de heldige vinnerne av fire billetter til forpremieren av Cars 3 på Bergen Kino, sal KP1, søndag 6. august klokken 10
Billettene dine er sendt til e-postadressen som du oppga da du registrerte deg til konkurransen/Billettene dine er sendt til den e-postadressen, som du brukte da du ble med i konkurransen.
Det er ingen pengealternativer og billettene kan ikke byttes til billetter til andre forestillinger, datoer eller steder.
 

Ingrid Elise Eiken Aasen
Chaudhry Waqas Ahmed
Isak Leander Veum Apelthun
Gitte H. Arborg
Magnus og Bertine Bahus
Kasper Kolltveit Birkeland
Ann-Kristin Bråten
Emily og Alissa Dale
Vibeke Foldnes
Gabriel Frydenlund
William Gunnestad
Nina Iselilja Solvoll Gustavsen
Arian Sævareid Hansen
Helene Nyheim Hanssen
Synne Haugen  
Christoffer Hermansen
Sverre Høyer Hove
Liz-Beth Huggens
Bjarte Høyland
Kenneth Ingebrigtsen
Tasnim jamal
Martin André Kire
Elias Bruland Klungreseth
Bjørn og Nora Richards Krohn
Daniel Krossøy
Matheo Kvellestad
Tom Heldal Kygre
Kjersti Larsen
Casper Levon
Lucas-André Libæk
Mihaela Mihaylova
Yasmin moen
Niklas Nordgulen
Gudrun Ottosdottir
Leah Jane Ovesen
Kjersti Pedersen
Gabriel Petterøe
Adrian Phillip
Celine Holmelid Rakvåg
Tora Katrine Riddervold
Yousra Rochdi
Magnus Seim
Melina Paraskevi Sitra
Fredrik Halås Stensvold
Andreas Takvam
Sara Lovra Taylor
Mette Beate Thobro
Mathias Bless Tysseland
Siv Bente Tørresdal
 

CARS – et kappkjøringseventyr

Det er ikke mulig å nevne CARS uten å tenke på Lynet McQueen, Harry Knøl, Doc Hudson, Sally og mange andre animerte kjøretøyer – hver av dem med sin helt egen personlighet. CARS startet som en animert DISNEY Pixar-film. I dag er det et univers med leker, tilbehør og produkter som motiverer de minste til å bruke fantasien og nyte eventyret.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer