Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Cars 3

CARS 3-leketøy

Den nye CARS-filmen er ute, og akkurat som de to første filmene, er den spekket med moro og ballade. Hos BR har vi derfor valgt ut masse spennende leker med søte og tøffe referanser til den populære filmen. Mange Disney-figurer har med tiden oppnådd nærmest kultstatus blant barna. Lynet McQueen er intet unntak. Den søte, fremadstormende racerbilen møter både medgang og motgang på sin ferd til å vinne de store løpene. Heldigvis får han alltid hjelp av sine gode venner og venninner. Med leker fra CARS 3 er barnet ditt garantert mange timer med lek og moro, og det i selskap med sine store idoler fra filmen.

Hos BR finner du akkurat de lekene og det utstyret du leter etter til barnet ditt i forbindelse med den nyeste CARS-filmen. Du kan for eksempel kle opp sønnen din med en stilig poncho, og alle vennene i barnehagen eller skolen vil sende ham misunnelige blikk dagen lang. Skal det være litt mer fart i vellinga, kan du sende dattera til skolen med denne kjempetøffe, trehjulete sparkesykkelen. De tre hjulene sørger for stabilitet, slik at barnet ikke velter i ren begeistring. En praktisk, liten veske foran gjør det mulig å ta med litt snacks til turen. Men ikke send barnet ditt av sted uten beskyttelsesutstyr- En hjelm og et par knebeskyttere er et must. Da kan du som forelder også slappe litt mer av når du sender barnet av gårde. Leker fra CARS 3 er en opplagt gaveidé. Hvis det er en bursdag rett rundt hjørnet, nøl ikke med å kjøpe leker fra denne siden. Vi gleder oss til å sende dine ordrer og håper at lekene faller i like god jord hjemme hos dere, som hos oss.