Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Geomag

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

GEOMAG-serien har et stort utvalg av ulike byggesett å velge mellom. Du kan få en eske med forskjellige deler der det er helt vilkårlig hvilke fasonger og konstruksjoner du ender opp med å konstruere. Du kan også få GEOMAG-konstruksjonssett med bruksanvisning der du bygger mer spesifikke leker i forskjellige farger og varianter.

Du trenger ikke bekymre deg dersom du går tom for byggedeler, for du kan alltid kjøpe flere esker med den mengden deler du trenger for å gjøre ferdig de utrolige konstruksjonene. Delene er universelle byggeklosser, og de kan derfor brukes sammen med de andre GEOMAG-settene du har fra før.

GEOMAG er en utfordrende aktivitet som hjelper med å utvikle barnas motorikk og evnen til å være både kreativ og logisk samtidig. 

GEOMAG – lag utrolige konstruksjoner

GEOMAG er konstruksjonsleker av høy kvalitet som passer til barn fra 3 år. Men faktisk kan GEOMAG være en leke for hele familien. De kan være sammen om å konstruere og ha morsomme konkurranser der det handler om å lage de mest kreative konstruksjonene. Magnetene og fleksibiliteten i de ulike delene gir uendelige muligheter.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer