Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Hatchimals

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Første møte med Hatchimal

Hatchimal har bruk for beskyttelsen din. Trygg og beskyttet inni egget sitt gjør Hatchimalen din seg klar til å møte deg for første gang, men du må hjelpe den på veien. Egget ditt trenger å bli holdt, beskyttet og kjent på, men vær oppmerksom. Hatchimalen lyser med øynene sine for å fortelle deg at den er klar til å komme ut i verden. Nå er det ikke lenge igjen før du får lov å se Hatchimalen første gang.

Med et lite sprell, lysende øyne og første klekk gjør Hatchimalen din seg klar til å komme til verden. Er du klar for å hjelpe den på vei? Din Hatchimal trenger all den hjelpen den kan få for å komme ut til deg. Det er nå du må ta tak i egget, holde rundt det og trykke på bunnen for å hjelpe til med klekkingen. Men husk å være tålmodig. Egget krever tid før det er ferdig klekket og du kan se og holde din helt egen Hatchimal for første gang. Hvordan ser Hatchimalen din ut, montro?

Lek og lærerike opplevelser

Hos BR finner du et utvalg av Hatchimaler i mange fargekombinasjoner som kan ta barnet ditt med på en unik reise gjennom de tre fasene. Helt fra den spede starten lærer barnet ditt å ta imot et nytt familiemedlem som trenger kjærlighet, kos og klem. Gjennom fantasti og lek  lærer Hatchimal barnet ditt å vise kjærlighet og omsorg. Akkurat som alle andre små vesener har Hatchimaler ha ulike behov, men hvordan vet du hva din Hatchimal trenger? Det gjelder å være oppmerksom på øynene. Ved hjelp av skiftene øyenfarge forteller Hatchimal deg hva den har behov for. I fellesskap lærer dere barnet deres å tyde signalene fra Hatchimalen og gjøre det som trengs for at Hatchimalen er glad og fornøyd her og nå.

Gjennom lek, kjærlighet og omsorg lærer barnet ditt å oppdra Hatchimalen sin, som i gjengeld gir barnet ditt moro og lærerike opplevelser. En Hatchimal kan gå, stå, danse og leke. Sammen får dere mange gode, gøyale og lærerike minner. Bare fantasien setter grenser for de utallige stundene og situasjonene barnet ditt kan få med sin Hatchimal.

Skynd deg å kjøpe en Hatchimal som gir barnet ditt den fantastiske og lærerike opplevelsen der er å hjelpe en ny venn til verden. Med en Hatchimal er det kanskje snart et nytt medlem på vei inn i familien deres?

Vi bruker cookies Aksepter Les mer