Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Heelys

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Heelys gir deg fart under føttene

Elsker du å gå på rulleskøyter og suse bortover veien? Da er Heelys noe for deg. Med disse smarte skoene får du et par tøffe sneakers med innebygde hjul på hælene, som du kan gjemme vekk eller poppe frem når du har lyst å rulle bortover fortauet. Med Heelys trenger du derfor ikke å ta med rulleskøytene – du har hjulene rett under skoene dine!

Hvorfor gå når du kan kjøre?

Legg hele vekten din på tærne, sett hjulene ned og glid avgårde på tøffe Heelys! Med Heelys blir det altså morsomt og underholdende å ha på seg de stilige sneakersene. Nå er du og vennene klar for å øve dere på nye triks på hjul. Hvis du mister balansen kan du enkelt få den igjen ved å lene deg framover på tærne.

Med et par kule Heely-sneakers kan du alltid ta fram hjulene og rulle avgårde på fortauet eller i skolegården, hvis du har bruk for litt sprell og moro i friminuttet! Når du er ferdig med å trikse på hjulene og må inn i klasserommet igjen, gjemmer du bare hjulene og smetter inn i rommet med de flotte og fargerike skoene dine. Heelys ser nemlig ut som et par vanlige tøffe sneakers som du kan få i flotte farger og stilige print.

Med Heelys har du alltid underholdningen gjemt inni de kule skoene, som du får i flotte fargekombinasjoner for jenter og gutter. Du og vennene dine kan sprade rundt i gaten med tøffe og fargerike Heelys – og får dere lyst å rulle avgårde, er det bare å sette i helene og gli bortover på de små og morsomme hjulene som gjemmer seg i sålen. Men husk sikkerhetsutstyr! Heelys krever god balanse, så du må øve deg flere ganger før du trygt kan trille avsted uten beskyttelse. Derfor må du alltid ha på deg beskyttelse på hode, albuer og kne de første gangene du setter hjul under hælene.

Årets julegaveønske til spreke jenter og gutter

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Heelys er årets julegaveønske til en sprek gutt eller jente som elsker å være aktiv ute! Ta en titt på det stilige og fargerike utvalget vårt av kule Heely-sneakers og velg den modellen som skal stå øverst på ønskelisten din til jul. Her på siden finner du garantert et flott par Heelys som du synes er stilige og som kan gi deg timevis av god underholdning – alene eller sammen med vennene dine!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer