Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Kinetic SAND & Kinetic ROCK

Kinetic Sand  Lek og moro med formbar sand

Kinetic Sand skulpturer varer for evig

Det er trist når vær og vind ødelegger barnas flotte sandskulpturer i sandkassen. Men med lekesanden fra Kinetic Sand kan kreativiteten slippes løs innenfor  og med flott og fargerik sand. Form et sandslott i din yndlingsfarge, lag sandkaker eller skjær morsomme sandfigurer ut. Lekesanden tørker aldri ut, så barn kan beholde sine flotte kreasjoner frem til nye ideer popper opp.

I regn, sludd og sol

Er strandturen avlyst på grunn av silende regn? Eller er temperaturen for høy og solen for brennende til at barna kan være utendørs? Med Kinetic Sand er både vær og omgivelser likegyldige. Den formbare sanden kan brukes i kjøkkenet, på stuebordet eller på barnerommet.

Slipp kreativiteten løs

Lek kan styrke motorikk hos barn og evnen til å konsentrere seg  samtidig som de leker og har det moro. Kun fantasien setter grenser når pakken med Kinetic Sand blir åpnet. Dere skal kanskje bake rosa sandkaker, forme en grønn snømann eller bygge et blått kongeslott? La barna bestemme og se hvor fantasien og kreativiteten kan høre hen. Kanskje gir resultantene ideer til morgendagens lek?