Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Kinetic Sand

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Kinetic Sand Lek og moro med formbar sand

Kinetic Sand skulpturer varer for evig

Det er trist når vær og vind ødelegger barnas flotte sandskulpturer i sandkassen. Men med lekesanden fra Kinetic Sand kan kreativiteten slippes løs innenfor og med flott og fargerik sand. Form et sandslott i din yndlingsfarge, lag sandkaker eller skjær morsomme sandfigurer ut. Lekesanden tørker aldri ut, så barn kan beholde sine flotte kreasjoner frem til nye ideer popper opp.

I regn, sludd og sol

Er strandturen avlyst på grunn av silende regn? Eller er temperaturen for høy og solen for brennende til at barna kan være utendørs? Med Kinetic Sand er både vær og omgivelser likegyldige. Den formbare sanden kan brukes i kjøkkenet, på stuebordet eller på barnerommet.

Slipp kreativiteten løs

Lek kan styrke motorikk hos barn og evnen til å konsentrere seg samtidig som de leker og har det moro. Kun fantasien setter grenser når pakken med Kinetic Sand blir åpnet. Dere skal kanskje bake rosa sandkaker, forme en grønn snømann eller bygge et blått kongeslott? La barna bestemme og se hvor fantasien og kreativiteten kan høre hen. Kanskje gir resultantene ideer til morgendagens lek?

Vi bruker cookies Aksepter Les mer