Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

LEGO Batman

Opplev Gotham City med LEGO Batman

Ta på deg den svarte kappen og masken og hopp inn i Batmobilen – så er du klar for å dra ut i verden og kjempe mot de onde kreftene.

Med LEGO Batman kan du bygge Gotham City og gjenskape det fantastiske Batman-eventyret på barnerommet. Sammen med Batman kan du ta opp kampen mot de onde fiendene som prøver å lage problemer i Gotham City.

I det spennende LEGO Batman-universet kan du bygge din egen Batmobil og den beryktede skurkebilen til Jokeren og oppleve de heftige scenene der Batman jakter Jokeren i ville biljakter. Med den lynraske Batmobilen kan Batman fint ta igjen Jokeren som lager trøbbel i byen, men ikke vær for sikker på suksess – Jokeren er både kjapp og lur, og hvis du ikke holder godt øye med ham, forsvinner han fort.

Så gå på utkikk i utvalget vårt av spennende LEGO Batman-sett, der du finner mange morsomme og spennende sett som setter de perfekte rammene for å oppleve eventyret om Batman på dit eget rom.

Det perfekte valget til en LEGO- og Batman-fan

Elsker du å skape din egen verden med kreative klosser og har du alltid tenkt at Batman var tøff når han gir ‘bånn gass’ og kjører av gårde i Batmobilen? Da bør du sjekke ut alt det vi har på lager av LEGO Batman.

Vi har valgt ut mange morsomme og stilige LEGO Batman-sett som gjør det gøy å konstruere Gotham City av lego. Med de fantastiske klossene kan du bygge Bathulen, der Bruce Wayne holder seg og transformerer seg til Batman når noen trenger hjelp fra ham – men husk å være på vakt! Man vet aldri når de onde skurkene forsøker å bryte seg inn i Bathulen for å avsløre Batmans sanne identitet.

Bestill den spennende Bathulen og den tøffe Batmobilen, eller finn et annet av de stilige kjøretøyene som Batman kan bruke når han forsøker å beskytte innbyggerne i byen. I Gotham City er det aldri trygt, og farene venter rett rundt hjørnet – når det mørkner kan alt skje og Batman må være klar.

Finn fram din indre superhelt sammen med Batman. Dere to kan redde innbyggerne i byen – og du bestemmer selv om du har lyst å være Batman eller hjelperen hans. Det er fantasien din som bestemmer hva som kan skje på rommet ditt, når det forvandler seg til et ekte Batman-univers, og da kan uendelig mange fantastiske og spennende ting skje.