Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

LEGO® City – basert på hverdagen

LEGO® City er en serie der du kan skape de ulike scenene fra hverdagen i en by. Velkjente kjøretøyer og bygninger utgjør bakgrunnen i denne travle byen der hverdagens helter fanger skurkene, der det skjer ulykker og redningsmannskapene er klare til å hjelpe de tilskadekomne – og livet er fortsatt bra.

110 – det er en nødsituasjon. Det brenner – vi trenger hjelp fra brannvesenet og alle de disponible kjøretøyene så fort som mulig. Hvem har ansvaret for politistasjonen? Situasjoner som disse er bare noen av mange mulige scenarier i leken med LEGO® City. Alle som er involvert, kommer til å føle seg oppmuntret til å lage en verden full av action, humor og sjarm.

Flotte detaljer og uendelige variasjonsmuligheter gjør at LEGO® City serien gir mange timers lek. Ta en titt på helikopteret – det er klart til å kretse over byen på jakt etter kjeltringer, eller hva med å være en politimann på en firehjuling? Drar vi ut til kysten, er kystvakten der for å holde øye med alle som tar seg en svømmetur – klar til å reagere hvis det skjer en ulykke.

Blant våre mange produkter med LEGO® City-tema finner du skolesekker, håndklær, klokker og mye mer.