Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

LEGO® City – basert på hverdagen

LEGO® City er en serie der du kan skape de ulike scenene fra hverdagen i en by. Velkjente kjøretøyer og bygninger utgjør bakgrunnen i denne travle byen der hverdagens helter fanger skurkene, der det skjer ulykker og redningsmannskapene er klare til å hjelpe de tilskadekomne – og livet er fortsatt bra.

110 – det er en nødsituasjon. Det brenner – vi trenger hjelp fra brannvesenet og alle de disponible kjøretøyene så fort som mulig. Hvem har ansvaret for politistasjonen? Situasjoner som disse er bare noen av mange mulige scenarier i leken med LEGO® City. Alle som er involvert, kommer til å føle seg oppmuntret til å lage en verden full av action, humor og sjarm.

Flotte detaljer og uendelige variasjonsmuligheter gjør at LEGO® City serien gir mange timers lek. Ta en titt på helikopteret – det er klart til å kretse over byen på jakt etter kjeltringer, eller hva med å være en politimann på en firehjuling? Drar vi ut til kysten, er kystvakten der for å holde øye med alle som tar seg en svømmetur – klar til å reagere hvis det skjer en ulykke.

Blant våre mange produkter med LEGO® City-tema finner du skolesekker, håndklær, klokker og mye mer. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer