Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

LEGO® Friends – en fantastisk verden

Når barna leker med LEGO® Friends, er det som å tre inn i en helt egen liten, fantastisk verden. Samtidig er det en verden som vi alle kjenner, fordi det er et viktig behov for oss alle å ha venner og ha det gøy – og dette gjelder både små og store barn.

Som rollelek kombinerer LEGO® Friends den klassiske LEGO byggeopplevelsen med situasjoner du kjenner fra hverdagen. Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia er vennegjengen i LEGO® Friends, og de har selvfølgelig hver sin unike personlighet. Men viktigst av alt – de liker å ha det gøy og finne på masse moro sammen.

Mange lekesett, mye tilbehør og fantasirike detaljer øker barnas lekeopplevelse og styrker den voksende kreativiteten deres.  På skolen Heartlake High har LEGO® Friends gjengen timer og friminutter. De bor i en by, tar seg av søte dyr, driver med sport og går i butikker, har det gøy på delfinsafari og elsker å kjøre på sjøen med vannjeten. Akkurat som andre venner snakker de og koser seg, og noen ganger blir de selvfølgelig også lei seg.

Bli med gjengen fra LEGO® Friends – da er du på vei til timevis med moro og fantasifull lek. Husk å ta en titt på vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og sengetøy – på disse produktene har du også mulighet for å treffe LEGO® Friends

Vi bruker cookies Aksepter Les mer