Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

LEGO® Friends – en fantastisk verden

Når barna leker med LEGO® Friends, er det som å tre inn i en helt egen liten, fantastisk verden. Samtidig er det en verden som vi alle kjenner, fordi det er et viktig behov for oss alle å ha venner og ha det gøy – og dette gjelder både små og store barn.

Som rollelek kombinerer LEGO® Friends den klassiske LEGO byggeopplevelsen med situasjoner du kjenner fra hverdagen. Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia er vennegjengen i LEGO® Friends, og de har selvfølgelig hver sin unike personlighet. Men viktigst av alt – de liker å ha det gøy og finne på masse moro sammen.

Mange lekesett, mye tilbehør og fantasirike detaljer øker barnas lekeopplevelse og styrker den voksende kreativiteten deres.  På skolen Heartlake High har LEGO® Friends gjengen timer og friminutter. De bor i en by, tar seg av søte dyr, driver med sport og går i butikker, har det gøy på delfinsafari og elsker å kjøre på sjøen med vannjeten. Akkurat som andre venner snakker de og koser seg, og noen ganger blir de selvfølgelig også lei seg.

Bli med gjengen fra LEGO® Friends – da er du på vei til timevis med moro og fantasifull lek. Husk å ta en titt på vårt utvalg av matbokser, drikkeflasker og sengetøy – på disse produktene har du også mulighet for å treffe LEGO® Friends