Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Skurkene prøver å ødelegge ninjaenes verden, men ninjaene er klare til å kjempe. Og som de fleste barn vet, er ikke ninjaer bare hvem som helst. Når du trer inn i LEGO® Ninjago® universet, møter du alle figurene fra TV-serien. Eller kanskje du har lyst til å ha det gøy med å spille Spinjitzu-spillet? Sett i gang, vær med i kampen, omvandle figurene dine til snurrende tornadoer – har du det som trengs for å bli en Master of Spinjitzu?

LEGO® Ninjago® er en god mulighet for å treffe helter og være som dem i rollelek som danner bakgrunn for de spennende og vekslende eventyrene deres. Samtidig er det en ideell inspirasjon for voksende sinn og aktive fantasier. Se vårt utvalg av LEGO® Ninjago® lekesett med bygninger, kjøretøyer og roboter. Eller hva med å se DVD-ene med den berømte serien eller ta en titt på LEGO® Ninjago® spillet til NINTENDO DS.

LEGO® NINJAGO"! – inspirasjon for voksende sinn

LEGO® NINJAGO"! introduserer deg for en spennende verden med ninjaer som kjemper mot de onde kreftene. Dette er et univers som de fleste mindre barn kjenner igjen fordi LEGO® NINJAGO"! er basert på en svært populær TV-serie der det modige ninjateamet kjemper mot skurkene.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer