Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

LEGO Nyheter

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

LEGO Nyheter

Den tidløse favoritten LEGO er i en helt egen liga med alle de spennende seriene med byggesett. Her hos BR selger vi alle sammen, og her på siden har vi samlet alle de nyeste byggesettene fra LEGO. Så hvis LEGO er på ønskelisten, er det her du får tak i de aller nyeste klossene på markedet.

Uansett om du skal kjøpe presang til gutter eller jenter – eller til voksne, for så vidt – er det alltid nyheter og inspirasjon å få hos LEGO. Utvalget er bredt og dekker alt fra LEGOs egne serier – slik som LEGO Duplo, LEGO CITY, LEGO Friends og LEGO Technic – til de kjente figurene, maskinene og bygningene fra Star Wars, Batman og alle superheltene fra DC- og Marvel-universet.

Skap din egen verden

Den største fordelen ved LEGO er at du får muligheten for å skape et unikt univers, akkurat slik du vil ha det. Følg instruksjonene til punkt og prikke eller gjør egne endringer. Eller miks maskiner og karakterer på tvers av de forskjellige seriene og lag dine helt egne kreative kombinasjoner.

Med LEGO er alt mulig. Det eneste som kreves, er å få ideen og forvandle den til noe som kan konstrueres med alle de fantastiske klossene som er i esken.

LEGO – for alle aldersgrupper

Det aller beste er at du aldri blir for gammel til å leke med LEGO. For de minste har du de litt større LEGO Duplo-klossene, som gjør det enklere for smårollinger å bli kjent med og utforske det magiske LEGO-universet.

For de litt større barna er de velkjente LEGO-klossene et godt valg, som i dag finnes i forskjellige serier, slik som for eksempel LEGO CITY, LEGO Ninjago og LEGO Marvel Super Heroes – bare for å nevne noen få. Hver serie legger til rette for en helt unik verden hvor fantasien får frie rammer. Samtidig finnes klossene i ulike former og har mye mer funksjonalitet enn da mor og far var små. Derfor blir det ferdige resultatet mye mer realistisk og gir deg mange flere muligheter.

De største barna får enda mer avanserte muligheter, når det blir snakk om LEGO Technic og LEGO Creator. Med disse seriene kan de både bygge maskiner og kjøretøy som matcher originalene fra virkeligheten – eller skape helt nye konstruksjoner som enda ikke blir laget i noen fabrikker.

For voksne gjør LEGO Architecture det mulig å gjenskape noen av verdens arkitektoniske mesterverk i en størrelse som passer til hedersplassen i reolen eller på hjørnet av skrivebordet.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer