Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

MY LITTLE PONY leketøy – perfekt for de minste

My Little Pony er en populær TV- og leketøyserie med fargerike ponnifigurer. De fortryllende My Little Pony-figurene kom på markedet i 1983 og ble raskt favorittene til millioner av barn over hele verden. My Little Pony fremmer vennskap og moro blant barn. De populære ponnifigurene kommer i mange varianter, og det finnes flere søte lekesett å velge mellom når du vil skape ditt eget My Little Pony-eventyr. 

"Hvis jeg er Applejack og Rainbow Dash, kan du være Rarity og Twilight Sparkle! Du kan bo der, og jeg kan bo her." Barna kan samle på alle MY LITTLE PONY-figurene. De har fargerik kropp, man som kan gres, glitrende vinger og skjønnhetsplett på siden, og det er tydelig at barna ser den magiske verdenen MY LITTLE PONY-hestene bor i.

Ponniene har navn og personlige trekk som barna kjenner igjen fra spill og filmer, og MY LITTLE PONY-universet motiverer derfor til rollelek. Samtidig er det viktig å ta godt vare på ponniene som man gjør med en bamse eller ekte venner.

Vi har en rekke lekesett i sortimentet vårt. Hva med å feire bryllup på slottet eller dra til krystallpalasset? Ta også en titt på alle de andre produktene våre med MY LITTLE PONY-tema – du finner alt fra ballonger til Lulla Lite-lamper.