Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Myke kamper med NERF-blastere

NERF er synonymt med skumgummiblastere. Når du leker med NERF-skumgummiblastere, kan du ha morsomme kamper mot familie og venner. Det er en god måte å lære at man noen ganger vinner og noen ganger taper.

Tilbake i 1970 ble NERF lansert som verdens første offisielle innendørsball. NERF-ballen var laget av skumgummi og kunne ikke skade eller knuse noe, og man ble ikke skadet av å bli truffet av den. En rekke myke skumgummiballer i sterke farger ble lansert for fotball, volleyball og basketball.

I dag finner du en rekke blastere fra NERF med skumgummiammunisjon. De er fortsatt i sterke farger og laget så man ikke skader seg. Godt leketøy til morsom lek – for eksempel om du har en kamp i sola med Super Soakers fylt med vann. I sortimentet vårt kan du velge mellom en rekke blastere som inspirerer barna til å fokusere, legge en strategi for å vinne, være tålmodige og kanskje være en del av en lagkamp.

Så gjør dere klare, test ferdighetene og ha det moro.