Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Nerf

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Myke kamper med NERF-blastere

NERF er synonymt med skumgummiblastere. Når du leker med NERF-skumgummiblastere, kan du ha morsomme kamper mot familie og venner. Det er en god måte å lære at man noen ganger vinner og noen ganger taper.

Tilbake i 1970 ble NERF lansert som verdens første offisielle innendørsball. NERF-ballen var laget av skumgummi og kunne ikke skade eller knuse noe, og man ble ikke skadet av å bli truffet av den. En rekke myke skumgummiballer i sterke farger ble lansert for fotball, volleyball og basketball.

I dag finner du en rekke blastere fra NERF med skumgummiammunisjon. De er fortsatt i sterke farger og laget så man ikke skader seg. Godt leketøy til morsom lek – for eksempel om du har en kamp i sola med Super Soakers fylt med vann. I sortimentet vårt kan du velge mellom en rekke blastere som inspirerer barna til å fokusere, legge en strategi for å vinne, være tålmodige og kanskje være en del av en lagkamp.

Så gjør dere klare, test ferdighetene og ha det moro. 

Værvarsel for våren: Vi sikter inn på været

Sikt, skyt og treff! Hent frem skumblastere og buer, for nå er tiden kommet til sosiale og aktive leker for hele familien.

Sett opp en hinderløype og se hvem som kommer først, skyt på mål – deltakeren som har flest poeng vinner. Kanskje du trenger å øve teknikk og siktemetoder før du er klar til det helt store oppdraget? Uansett leken, vil du finne det du trenger fra NERF Zombie Strikes og Doom Lands til AIR STORM-buer og OUTRA BLAST Atomic Power Popper-blastere her på siden!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer