Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Playmobil

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

PLAYMOBIL er inngangsbilletten til at du kan skape din egen lille verden. Når du velger PLAYMOBIL 123 til de yngste blant PLAYMOBIL-fansen, finner du ponnier, lekeplasser, fly og brannstasjoner som motiverer til å lage en rollelek i det små.

Når de blir litt eldre, sier barna ofte: "Jeg vil være en …" Når du leker med PLAYMOBIL, kan du velge å være en heltefigur om mandagen og en annen figur om tirsdagen. I vårt utvalg finner du blant annet seriene City action, Western, Dragons, Knights, Pirates og Princess. Hver serie blir vekket til live ved hjelp av glade, små figurer i ulike roller som fiender eller helter som overvinner alle typer utfordringer med stor suksess.

Seriene City Life og Country samt dukkehuset og sommermoro gir mulighet for å kopiere rollene om å være venner og være del av en familie, og barna kan gjenskape livet i hverdagen i et miniatyrunivers.

PLAYMOBIL handler om å stimulere fantasien og kreativiteten – og samtidig ha det gøy.

PLAYMOBIL – et stort utvalg av universer

PLAYMOBIL har vært et yndlingsmerke blant barn i flere tiår. Et utvalg av universer og figurer stimulerer fantasien og gir barna muligheten til å prøve seg på ulike roller. Når du begir deg inn i PLAYMOBIL-verdenen, finner du scener og historier du kan kose deg med i timevis.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer