Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Se alle produkter under
Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Plum Play er skapt til eventyrlig barnelek

En god dag består av masse eventyr, lek, læring, moro og tull. Spesielt hvis man er et barn. Derfor er vi også glade for at du nå også finner det engelske leketøysmerket Plum Play på hyllene våre. For det er nemlig leker som er bygget til utendørs lek og full fart fremover. På tull-og-tøys-fabrikken i England lager de hver dag massevis av gyngestativer, sandkasser, dukkehus, hoppeslott, lekekjøkkener, sparkesykler og super-romraketter. Et barn rekker nesten å bli voksen før det har testet alle de lekene som Plum Play lager.

Leker som har bestått testen

Felles for alle lekene er at kvaliteten er i fokus. For før lekene kan forlate England, må de bestå tre forskjellige tester.

Er lekene morsomme? Det er de heldigvis, for de beste lekene gir de beste barnene som blir bedre til å styre kroppen og bedre til å holde balansen. Og barn som blir sterkere.

Er lekene bra nok? Du kan være sikker på at gyngestativet ditt holder til en husketur på titusen timer, at sandkassen din ikke plutselig blir tom for sand og at dukkene i dukkehuset ditt aldri blir hjemløse. Lekene er bygget for å vare veldig lenge. Selv ved hard lek. Og når vi prater om hard lek, er sikkerheten også helt i topp. Det er nemlig nok av ting her i verden som gir barn kuler og splinter – og foreldrene grå hår og dårlige nerver. Heldigvis er lekene fra Plum Play laget slik at alle, fra barn til besteforeldre, kan konsentrere seg om det viktige – nemlig å leke.

Gjør lekene vont på naturen? Det er jo alltid viktig at lekene ikke har kommet til verden på bekostning av jordkloden, for det er jo her vi skal leke. Derfor er trærne som blir brukt også kun hentet fra steder hvor det ikke er bruk for dem. Bærekraftige barneleker gir bedre barnelek. Sånn er det bare. Derfor kan du også være sikker på at det på ingen måter er gift i lekene. Det er jo ikke morsomt.

Heldigvis har Jonathan og Diane Schaffer, som i sin tid startet leketøysfabrikken, sørget for at alle lekene har bestått de tre testene. Derfor er lekene fra Plum Play også en lek å ha liggende på hyllene.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer