Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Den spennende POKÉMON-verdenen

 

I mer enn 20 år har barn i hele verden hatt gleden av å oppdage den spennende POKÉMON-verdenen. I dag kan du oppleve POKÉMON-figurene i tegneserier og filmer. Du kan kose deg med videospill, spille med samlekort, leke med figurer og mye mer. POKÉMON er et oppmuntrende og strategisk spill for barna.

Mew - Synsk Pokémon

Mew er sagt å inneha den genetiske sammensetningen av alle Pokémon. Han er i stand til å gjøre seg selv usynlig etter eget ønske, slik at han aldri blir sett av mennesker.

Den eksklusive Mew special edition-boksen er bare tilgjengelig i et antall på 6 000. 

Celebi - Synsk/Gress Pokémon

Kjent som "skogens stemme". Denne Pokémonen kom fra tilbake fra fremtiden ved hjelp av en tidsreise. Det blir antatt at så lenge Celebi vises, venter en lysende fremtid oss alle.

Jirachi - Stål/Synsk Pokémon

En legende sier at Jirachi vil gjøre alle skriftlige ønsker som er festet til hodet hans når han våkner til virkelighet. Hvis denne Pokémon føler seg utsatt for fare, vil han kjempe uten å våkne.

Darkrai – Mørk POKÉMON

Han jager mennesker og Pokémon fra området sitt ved å utsette dem for dype, marerittaktige drømmer.

Den eksklusive Darkrai special edition-boksen er bare tilgjengelig i et antall på 6 000.

Manaphy - Vann-Pokémon

 Han er født med en fantastisk evne til å danne bånd med alle typer Pokémon.

Shaymin - Gress-Pokémo

Han kan løse opp giftstoffer i luften og umiddelbart omdanne jord som ligger brakk til rike blomsterenger. Shaymin har evnen til å endre form, mellom landform og himmelform.

Arceus - Multitype Pokémon

Ifølge legenden om Sinnoth, kom denne Pokémon fra et egg og formet alt som finnes i denne verden.

POKÉMON er et spill der du må tenke strategisk, fordi du i mange tilfeller anvender grunnleggende matteferdigheter. POKÉMON legger vekt på god sportsånd, og du må respektere andre spillere. POKÉMON TCG- og POKÉMON-videospill er spesielt motiverende, fordi barna må kunne lese slik at de kan være en del av spillet.

POKÉMON-verdenen er befolket av figurer i alle fasonger og størrelser som lever vilt, i skogen eller sammen med mennesker.

POKÉMON-figurene snakker ikke, bare når de sier navnet sitt. POKÉMON-figurene er vidt bereiste, og de adlyder kommandoene til treneren sin. POKÉMON-figurene vokser og blir mer erfarne og til og med sterkere i forbindelse med de ulike opplevelsene, treningen og kampene. Akkurat nå er det mer enn 700 figurer i POKÉMON-universet.