Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Shopkins

Shopkins – supersøte samlefigurer fra favorittbutikkene dine

 

Nå får du også kjøpt de søte minifigurene fra Shopkins i BR. Finn sko, frukt, kaker og mye mer – alt i små størrelser fra de ulike sesongene av den populære Shopkins-serien. Samle Shopkins og få mange timers lek og moro med de søte minifigurene med supermarkedtema.

Så grip en handlekurv og begynn samlingen din!

SHOPKINS sesong 4 er kommet til BR

I Shopville har SHOPKINS fått seg sine egne små kjæledyr. Det er de nye Petkins! Det er søte kattunger, valper, kaniner ... selv fiskene er bedårende! I sesong 4-pakkene, får du både de søte SHOPKINS og deres nye, små venner. Barna kan samle Petkins og de små, søte kjæledyrveskene, som kommer med noen av pakkene, sammen med SHOPKINS.

I sesong 4 møter vi mange nye karakterer, som Berry Smoothie, Rita Remote, Peta Plant, Sally Scent og massevis av andre, søte karakterer.

Har du dobbelt opp av noe i den store SHOPKINS-samlingen din?

Slapp helt av – i hver BR-butikk har vi en stor SHOPKINS-samling og er alltid klare til å bytte. Ta med barna til din nærmeste BR og lever inn figuren de vil bytte ut, så får de fritt velge en ny fra samlingen vår. God Swapkins! 

Shopkins gir deg den beste handleturen

De supermarkedinspirerte Shopkins er små, søte figurer som inspirerer barn i alle aldrer til lek og morsomme stunder. Det finnes hundrevis av ulike Shopkins, og du får dem både som sko, kjøkkenmaskiner og babyting. Vis vennene dine hvilke Shopkins-figurer du har, og hvis dere har fler av de samme kan dere jo gjerne bytte med hverandre. Slik kan du få den beste og kuleste samlingen av Shopkins, og hvem vet - kanskje en av de sjeldne glitterfigurene blir en del av Shopkins-familien din en dag. På BR.no leverer vi ordren i løpet av et par dager, så begynn å samle på kule og skjønne figurer fra Shopkins allerede i dag!