Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Star Wars

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Vil du bli med på morsomme leker fra STAR WARS? Her finner du stilige leker og utstyr med motiver fra sagaen.

Med den elektroniske hjelmen med stemmeforvrenger blir du for eksempel til favorittskurken Darth Vader, og så er du klar til å dra på eventyr. Bruk hjelmen for å høres ut som Darth Vader og overrask dine venner og fiender med klassiske uttrykk fra filmene. Eller ta del i den intergalaktiske kampen ved hjelp av et av de stilige lyssverdene du vil finne ovenfor på sida. De lyser opp som ekte lyssverd! Og hvis du vil gi hele rommet ditt et skjær at selveste fyrsten fra den mørke siden, Darth Vader, bruk den fantastiske Star Wars-lavalampen. 

Nå er det plutselig blitt mye morsommere å ake ned de snøkledde bakkene eller dykke som en superhelt med våre kjelker, snøsparkesykler og dykkermasker med motiv fra STAR WARS. Bare husk beskyttelsessettet til kne, albue og håndledd fra STAR WARS.

Det er også blitt kult å gå på skole med ryggsekk og pennal med disse motivene. Vis tiden til kameratene dine på magisk måte ved å berøre STAR WARS-klokken. Du kommer til å elske å si hvor mye klokken er med denne kule klokken. Du kan også pynte opp på rommet og skape en intergalaktisk stemning med de flotte plakatene STAR WARS.


Det er uten tvil morsomt å samle på STAR WARS figurer. På sida vår vil du finne masse figurer fra alle filmene. Mange av dem har tøffe funksjoner som lyssverd som lyser, blastere og sprengefunksjon. Og vi har også figurer i plysj til dem som liker myke leker. Vi har også tannborster, tannkrem og tøfler med motiver fra sagaen. 


Kle deg ut som favorittskurken din Darth Vader, og bli med og kjemp for den onde siden. Øv deg på å bruke et lyssverd med den interaktive STAR WARS Darth Vader-figuren. Lytt til instruksene hans og hør ham kommentere Jedi-evnene dine etterhvert som du blir flinkere! Eller prøv DOMINO-spillet med figurene fra STAR WARS hvor to fantastiske lekeverdener blir til en. 


Så hvilket STAR WATS-utstyr er du på utkikk etter? På BRs side finner du et enormt utvalg, og vi utvider hele tiden sortimentet.

STAR WARS: Vil du bli med i den intergalaktiske kampen?

Er du klar for å besøke en galakse langt, langt borte, og kjempe for freden? Ja, det er nettopp STAR WARS vi mener. Noen av de mest legendariske kampene gjennom tidene finner man i Star Wars-sagaen. Her trues freden i universet av ødeleggende krefter, og kampene blir til klassiske konfrontasjoner mellom de viktigste karakterene som Luke Skywalker og Darth Vader. Spill en rolle i det store eventyret og tren å svinge et lyssverd. Med hjelp av figurene og utstyret fra STAR WARS nedenfor vil du dukke helt inn i dette magiske universet.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer