Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Toot-Toot Drivers gir massevis av moro

Barn i aldersgruppen 3–5 år elsker å leke og lære med Toot-Toot drivers-kjøretøyene. Hver bil eller hvert fly har unike lyder og lærer barnet nyt ord på norsk.  Barnets motoriske ferdigheter blir satt på prøve etter hvert som barnet tar kjøretøyene gjennom flyplassen eller parkeringshuset.

Toot-Toot Drivers selges bare hos BR

TOOT-TOOT DRIVERS – biler til små hender

TOOT-TOOT DRIVERS er klare for å ta deg med ut på en kjøretur. Bare sett batteriene i bilen og så er du klar! Barnet ditt får mange morsomme timer når de leker med bilene fra TOOT-TOOT DRIVERS. De små bilene har en perfekt størrelse til små hender og de passer derfor perfekt til barn mellom 1 og 5 år. Når bilen kjører aktiveres morsomme sanger og lys, som gjør leken enda morsommere. Her hos BR finner du både biler, flyplass og parkeringshus fra TOOT-TOOT DRIVERS. Velkommen til vårt sortiment!