Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Om BR-Leker

I BR-Leker streber vi alltid etter å gjøre barna glade. Det er hovedformålet vårt, men vi fokuserer også på å ha en bærekraftig prosess i alt vi gjør for å oppnå dette målet. På denne siden kan du lese om historien vår, om arbeidet vårt med bærekraft og ledige stillinger i BR-Leker.

BR-Lekers historie

Historien om BR-Leker startet i 1950. Ekteparet Edith og Børge Rasmussen startet en aviskiosk i Roskilde, Danmark.

 

Mer om BR-Lekers historie

Jobb og utdanning

BR-Leker er alltid på utkikk etter engasjerte, dyktige og energiske medarbeidere som ikke er blitt for gamle til å møte kundene i øyenhøyde.

 

Jobb og utdanning

Lek for livet med BR og Røde Kors

Lek lærer barn å forstå seg selv, hverandre og verden rundt dem. Lek er viktig for BR og en viktig del av arbeidet til Røde Kors. Når Røde Kors arbeider med sårbare familier, bruker de for eksempel lek og andre aktiviteter til å styrke barnas evne til å håndtere utfordrende situasjoner. Du kan støtte disse aktivitetene og mange andre sammen med BR og Røde Kors.

 

LEK FOR LIVET MED BR OG RØDE KORS

BR-Leker og bærekraft

Hver gang et nytt produkt finner vei til butikkhyllene våre og til nettbutikken, sørger vi for at det har vært gjennom strenge tester, og at bærekraft har blitt innarbeidet i hvert trinn på reisen – fra tegnebordet, gjennom produksjon og transport, til butikkene og inn på rommet til barna.

BR-Leker og bærekraft