Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Babyutstyr og -stell

Babyudstyr & stell til de minste

De aller minste fortjener det aller beste babyutstyret. Det kan være en gåvogn som skal hjelpe barnet med å ta de første skritt eller en fargerik lekematte, hvor barnet kan leke mykt og trygt på gulvet.

Det er også de helt praktiske ting som barnetallerkener og babyalarmer i god kvalitet. Det skal gjerne være styr på alt sammen. Vi har samlet et stort utvalg av babyutstyr og stell til barna her på nettbutikken – og vi forhandler både vårt eget merke, samt populære merker som  SPIRE, LAMAZE og VTECH.

Skal du være foreldre for første gang? Så kan det fort bli litt overveldende når man skal ut for første gang og handle inn alt babyen trenger. Her hos BR finner du babyutstyr i den beste kvalitet – bare trykk på hvert enkelt produkt og les mer.

Utvalget av babyutstyr er stort, og det er mange produkter som gjør det litt morsommere og være liten. Prøv for eksempel å se ditt barn ta de første nervøse skritt ved hjelp av en gåvogn – de passer riktig godt til barn mellom 9-36 måneder. Barnet får styrket benene sånn at de er helt klare til å ta sine første skritt helt alene. Vi forhandler bl.a. den populære gåvognen i tre fra BRIO, som har vært en del av generasjoner av leketøy. Klassisk leketøy i tre fremkaller nostalgi, og så holder det i mange år. Det passer også perfekt hvis eventuelle kommende søsken skal arve det. Vi har også gåvogn i morsomme designs som for eksempel DINSEY.

Babyutstyr og stell i god kvalitet og flotte designs

Når barnet ditt er liten kan det være en god ide å ha en myk og fargerik lekematte. Det gjør leker litt morsommere når barnet også ligger komfortabelt. Det gjør også de små fallene litt mykere, som ofte skjer når barnet skal lære seg å kravle eller å gå. Hos BR finner du også aktivitetsdyr eller uroer til barnevognen, sånn at barnet har noe fargerikt å se på når dere er ute på en trilletur. En uro til senger gir også beroligende vuggeviser og ro for barnet.

BRs helt eget merke byr også på spennende produkter innenfor babyutstyr og stell. For eksempel en fin gåvogn i tre, et trekketog eller en myk lekematte. Vi fokuserer alltid på å lave funksjonelle produkter i en god kvalitet.  

Det skal selvfølgelig også være styr på de helt praktiske ting til de minste. Det kan være et toalettsete som skal lære barnet å bruke toalettet, en søt tallerken eller en babyalarm i god kvalitet. Du finner alt sammen her på vår nettbutikk.

Du finner babyutstyr og pleie til barnet ditt hos BR

Gåbiler, babygym og babyalarmer. Utstyret skal være på plass til de minste kommer – og derfor har vi samlet et godt utvalg av forskjellig babyutstyr og stell, sånn at ditt barn får det beste. Vi forhandler både vårt eget merke BR, men også populære merker som SPIRE, VTECH, LAMAZE og BELLINO. Velkommen til vårt utvalg av babyutstyr og stell, som du finner ovenfor.  

Vi bruker cookies Aksepter Les mer