Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Bamser og kosedyr

En kosebamse kan være en bestevenn og nesten som et familiemedlem. Barn sover med kosebamsene sine og tar dem med overalt – hjemme, ut i hagen, på besøk og på reiser. I rollelek kan de være alt fra lillesøster til et søtt kjæledyr.

Ikke glem at kosebamsen er en bestevenn som kan holde på hemmeligheter. Det kan være om mamma som er dum eller pappa som er litt gal eller om en annen liten person som er så søt at man ikke kan fortelle det til noen andre enn kosebamsen.

Hvilken er søtest eller best å kose med? Det er vanskelig å si. Kanskje er favoritten den klassiske teddybjørnen med sløyfe eller en katt, valp eller sjiraff fra MY FRIEND. Eller hva med å sove med en tiger i armkroken som er mer søt enn den er skummel? 

Og forresten – kosebamser gis ofte som et symbol på kjærlighet til kjæresten.

Kosedyr vil en god klem

Visste du at dyrene liker klemmer? De vil gjerne ha en god venn som klemmer dem hele dagen? Vil du bli denne vennen?

 

Hvilket dyr velger du? Tiger, løve, pinnsvin, hund, hest, isbjørn... Det er liksom ikke mulig å ramse opp alle. Her på sida kan du se dem alle. Alle vil hjem til deg. Kos deg med plysjdyrene våre. Og husk at de elsker å bli klemt. Med de forskjellige kosedyrene våre er du alltid klar for en god lek. Og leken starter nettopp her. Så hvilket kosedyr skal med deg hjem?

Vi bruker cookies Aksepter Les mer