Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

HATCHIMALS Draggle, Lys grønn


599,00

Detaljer

Varenummer 000000000109489001

Et interaktivt kjæledyr som barnet kan ta vare på og oppdra
Gjør deg klar til å møte ditt nye favorittkjæledyr – den fantastiske HATCHIMALS Draggle! Du må passe godt på Draggle, akkurat som et ekte kjæledyr, og oppdra den gjennom tre ulike stadier. Når du møter HATCHIMALS for førte gang ligger den fortsatt i et 16cm stort egg som du må passe godt på for at den skal klekke. Se etter de fargerike lysene som kommer til syne på eggeskallet, ogfølg bruksanvisningen for å finne ut hva den trenger og hva du skal gjøre for at den skal klekke. Etter 20-30 minutter med pleie er egget klart til å klekke. Følg med på det fantastiske øyeblikket når HATCHIMALS hakker seg vei ut av egget! Når den klekker blir du den heldige eieren av en søt liten Draggle som vil “løpe” rundt og lage morsomme lyder mens øynene skifter farge. Nå må du ta vare på den gjennom 3 stadier: baby, småbarn og barn.
Når den er en baby må du finne ut hva din lille Draggletrenger – gi den mat, kos, varme, trøst,lek med den og få den til å sove. Når kjæledyret ditt synger bursdagssangen vet du at det har blitt størreog kommet i småbarnsalderen! Nå må du snakke til kjæledyret ditt slik at det kan repetere det du sier eller klappe og se det reagere ved å løpe rundt. Du kan også sette på musikk, så begynner Draggle å danse! Neste gang den synger bursdagssangen har den blitt enda eldre og er klar for å lære nye ting! HATCHIMALS er 13 cm.

Når dere bestiller med Click & Collect Express, kan vi ikke garantere hvilken farge Hatchimals du får.

Advarsel. Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler.

Alder Fra 5 til 10 år

Mål

Levering og returnering

Accessories